Concurs matemàtic de problemes a l’esprint per 3r i 4t d’ESO

Aquest dijous 13 de desembre 10 alumnes de 3r d’ESO (Andreu Ballarín, Paula Bosch, Ferran Campmol, Marc Coll, Sergi Font, Núria Garcia, Meritxell Masdevall, Laura Pagès, Ferran Plana i Laura Subirana) i 5 alumes de 4t d’ESO (Gabriel Badia, Miquel Monteys, Benet Ramió, Roger Rodríguez i Clàudia Ros) van participar en el concurs matemàtic de Problemes a l’Esprint per a equips de tercer i quart d’ESO que s’organitza anualment a tot Catalunya i el País Valencià.
Es tracta de resoldre amb el mínim temps possible deu problemes que, a vegades, estan lligats uns amb els altres. Cal dir que els alumnes van treballar molt bé en grup i van valorar de manera molt positiva l’experiència. A més, van aconseguir resoldre tots els problemes en uns 5000 segons de temps! Aquesta ha estat una convocatòria rècord pel que fa al nombre de participants (157 equips i un total de 2650 alumnes) Per a més informació sobre l’activitat es pot accedir fent clic aquí. 
Molt bona feina. Felicitats nois i noies!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>