La Biblioteca continua obrint cada dia

Després de conèixer la notícia que l’Ajuntament de Calaf, de manera unilateral, després de 25 anys, es desentenia, es retirava i deixaria de contribuir econòmicament al servei de Biblioteca pública al municipi, entre la comunitat educativa i la població en general va sorgir la preocupació per les conseqüències d’aquesta decisió.

Des del propi Institut i l’AMPA sempre hem entès que Biblioteca de Calaf és un servei essencial, no només pels nostres estudiants, sinó a tota la població en general, ja que aquesta és l’única biblioteca pública en 30 km a la rodona.

Per això, de seguida vam mirar la manera de poder mantenir-la oberta i, amb voluntariat, amb recursos propis i fent un esforç important, hem aconseguit que LA BIBLIOTECA DE CALAF CONTINUÏ OBERTA: CADA DIA DE 5 A 7 DE LA TARDA i, com sempre, ofereixi el servei de préstec de llibres, suport a l’estudi, foment de la cultura, Club de lectura, espai de xerrades, debats i exposicions, centre de consulta, punt de trobada i amb equipament informàtic per desenvolupar el treball acadèmic. En aquests moments, per causa de la Covid19, l’aforament és limitat i els actes amb massa gent s’han de restringir, però la voluntat és de continuar fent-los quan sigui possible.

Volem comunicar, també, que els municipis de la rodalia (Els Prats de Rei, Sant Martí Sesgueioles, Calonge de Segarra, Pujalt, la Molsosa, Castellfollit de Riubregós i Sant Pere Sallavinera) durant tots aquests anys han estat contribuint econòmicament al sosteniment de la Biblioteca i, en aquesta nova etapa, han manifestat la seva predisposició a continuar fent-ho, un gest de confiança que agraïm i que és essencial per poder tirar endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>