Comunicat sobre el tancament de la biblioteca

El dia 2 de desembre es va rebre a l’Institut una comunicació oficial per part de l’Ajuntament de Calaf, segons la qual deixarà de fer-se càrrec del servei de Biblioteca a finals de mes i aquesta haurà de tancar.

El professorat del Claustre, el PAS, la Junta de l’AMPA i l’Equip directiu estem preocupats per aquesta decisió, perquè afectarà negativament no només a estudiants del centre que deixaran de tenir accés al servei que ha donat la Biblioteca durant els 25 anys de funcionament, sinó a la població que en fa ús. Per part de l’Institut hi continua havent tota la predisposició, la col·laboració i la voluntat de mantenir la Biblioteca oberta, com fins ara.

Considerem que en una zona com Calaf i comarca, no es pot renunciar a tenir una Biblioteca pública de qualitat, perquè és fonamental per a la formació, la igualtat d’oportunitats, la lectura, la recerca, la divulgació cultural, l’accés a la informació, etc. que són part essencial de la nostra tasca com a centre educatiu.

Entenem que, com a pares/mares d’alumnes, heu de tenir coneixement d’aquesta decisió. Sou vosaltres qui heu de valorar com pot afectar a l’educació dels vostres fills i filles el fet que la Biblioteca estigui tancada i, si ho considereu oportú, demanar-ne explicacions, aclariments o rectificacions a qui pertoqui.

Calaf, 3 de desembre de 2020

Professorat del Claustre i PAS
Junta de l’AMPA de l’INS Alexandre de Riquer
Calaf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>