Sortida a Montserrat

El passat 12 de març, els estudiants de 3r d’ESO que vam participar a l’intercanvi vam anar a Montserrat juntament amb els/les nostres companys/es d’Alemanya.

Vam sortir de l’institut cap a les nou del matí i vam arribar a Montserrat a les deu. Allí ens van deixar una mica de temps lliure per esmorzar abans de començar a caminar. Es podia triar entre dues opcions: la ruta curta que consistia en fer una petita caminada per Montserrat i després anar a veure els escolanets cantar a l’església, i la ruta més llarga en la que s’anava caminant fins a Sant Jeroni. Aquesta segona opció era, òbviament, força més cansada però crec que valia la pena per les meravelloses vistes que es podien apreciar al llarg del passeig. Jo vaig triar la caminada llarga però crec que totes dues van ser igual d’interessants i maques. En acabar l’excursió ens van deixar una altra estoneta lliure per dinar i visitar les botigues i donar un tomb al nostre aire per Montserrat.

Finalment, a un quart de cinc, vam agafar el bus que ens va portar de tornada fins a Calaf. Crec que la sortida va ser la mar d’interessant tant pels companys/es alemanys com pels d’aquí ja que, de vegades, no sabem apreciar els llocs meravellosos que tenim al costat, llocs com ara Montserrat.

Redacció: Berta Ferrer.

Fotografia: Núria Pons, amb la col·laboració de Daniana Iezaru.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>