Presentacions en format pòster

Per a crear pòsters o presentacions diferents i originals podem utilitzar diferents programes que existeixen en línia. En detallarem alguns:

  • Canva: permet accedir amb el compte de Gmail. Permet diferents plantilles i multitud de formats. Més vàlid per a treballar amb plantilles o infografies que per presentacions. En castellà i anglès. Aquí teniu un video tutorial.
  • Postermywall: també permet accedir amb el compte de Gmail. Fa servir diferents plantilles i formats. Més vàlid per a treballar amb pòsters. En castellà i anglès. Aquí teniu un breu vídeo tutorial.
  • Glogster: l’inici de sessió es pot fer amb el Gmail. Té format de taulell, hi poden treballar diferents alumnes. Té també una col·lecció molt gran de pòsters fets per estudiants: Glogspedia. Està només en anglès. Permet treballar de forma gratuïta durant una setmana un treball, després haurem de pagar. Aquí teniu unes explicacions sobre el seu funcionament.
  • Piktochart: també s’entra amb Gmail. Molt útil per a crear infografies i presentacions. Cal fer servir l’anglès. Aquí teniu una infografia amb Piktochart que explica el programa.

Per a saber-ne més i conèixer nous programes teniu aquests enllaços:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>