MUSEU DE LA CIÈNCIA I DE LA TÈCNICA DE CATALUNYA

El passat 30 d’abril els alumnes de 3r d’ESO vam anar a Terrassa, al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (MNACTEC). Fins allà hi vam anar en bus i un cop allà vam tenir temps lliure per esmorzar i conèixer una mica la zona. A les 10:30 ja érem dins el Museu. Ens vam dividir en dos grups  (classe A i classe B) i cada classe va assistir a una xerrada diferent durant 2 hores. Després, a les 12:30 vam acabar una xerrada i vam començar-ne l’altra.

En acabar les dues activitats vam anar a dinar al Parc de Sant Jordi, on ens van deixar 2 hores per dinar i anar a fer un beure o una volta pel parc. A les 4 ja ens recollíem i tornàvem cap a Calaf.

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya és un museu que té com a missió promoure el coneixement de la cultura científica, tècnica i industrial i, a la vegada, conservar, estudiar i mostrar l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya. Nosaltres, vam fer l’activitat de les energies i l’activitat pertanyent a la zona tèxtil. En ambdós casos són coneixements prèviament estudiats a classe i degut a això vam fer uns dossiers repassant tots els conceptes.

En resum, va ser un dia ple d’aprenentatges en el que ens ho vàrem passar d’allò més bé.

Redacció: Íngrid Martínez

Fotografia: Pol Serra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>