Fem dansa

Com cada any, durant aquesta setmana de març, els alumnes de 3r d’ESO hem estat preparant i assajant la nostra representació del “Fem dansa”.

El “Fem dansa” és un projecte d’una setmana d’assajos intensius i una representació al final de setmana oberta a tot l’institut i també a les famílies. És un projecte que porta moltíssima feina darrere, des de preparar totes les coreografies i organitzar-ho tot, fins l’esforç d’aprendre-se-les i muntar tot l’espectacle.

 

La setmana ja estava tota planificada, i molt ben organitzada. El primer dia va ser tan productiu que ja teníem la meitat de l’espectacle vist i quasi après i ja només ens faltava perfeccionar-ho tot i enllestir el que quedava.

Hem estat treballant, tant en grups diferents, com en grups classe i hem tractat, com a eix transversal, el tema de la violència, tot tipus de violència.

Ha estat una setmana molt divertida per a tothom, i ens ha servit per relacionar-nos més entre nosaltres i conèixer més coses dels demés que potser no sabíem.

 Redacció: Berta Molina

Fotografia: Isaura Jiménez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>