ePostcard ERASMUS+

Veure el vídeo

Acabem d’encetar el programa Erasmus+ 2020-22 FLOWS OF LIFE: Immigrants and refugees in search of an identity per a 3r d’ESO. Les noies i els nois de 3r i 4t han participat en la primera activitat del programa amb el projecte ePOSTARD Flows of Life, on han explorat diferents aspectes del fet migratori: les motivations, les esperances, les dificultats i el procés d’emigrar des d’un punt de vista vivencial.

Des de les àrees de CULTURA I VALORS, ANGLÈS, MÚSICA I TECNOLOGIA, han creat un relat amb DRAW MY LIFE i STOP MOTION inspirat en les impressions i reflexions que han pogut fer gràcies a un viatge personal a través de documentals, testimoniatges, dinàmiques, escrits, dibuixos i cançons. Aquest material ha servit per editar una postal digital en forma de videoclip, que enviarem als altres països socis per felicitar-nos que iniciem el programa. 

Aquesta ha estat una iniciativa més per valorar la diversitat i la riquesa de l’alumnat del nostre centre.

AQUÍ PODEU VEURE MOSTRES DEL RESULTAT D’AQUESTA EXPERIÈNCIA.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>