Excursió de 2n d’ESO al Museu de la pell

El passat dia 19 d’octubre els alumnes de 2n d’ESO vam anar a Igualada a visitar el Museu de la pell i les catifes de ciment.

Degut al mal temps vam haver d’esmorzar a l’institut però, malgrat això, vam poder realitzar la sortida. Després d’esmorzar, doncs, vam agafar l’autocar i vam marxar cap a Igualada.

Allà, els organitzadors, ens van dividir en dos grups i vam realitzar dues activitats diferents: en una, es feia un taller amb pell d’animal. El taller consistia en fer un clauer de pell. L’altre grup va visitar l’antic adobador de Cal Granotes a on ens van explicar tot el procés per aconseguir netejar les pells del animals. Un cop realitzades les dues activitats vam anar a dinar sota uns porxos degut a que encara estava plovent.

Després de dinar vam anar a visitar les catifes de ciment, entre elles hi va haver també la que vam fer nosaltres. Vam poder veure catifes per a tots els gustos: catifes fetes amb papers, amb pedres, amb plastilina…

Per acabar el nostre dia d’activitats vam anar a visitar un museu de rajoles hidràuliques.

Ens ho vam passar molt bé i vam gaudir molt d’aquest dia tan complert!

Redacció: Mariona Raurich

Fotografia: Xènia Serra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>