CRÈDIT DE SÍNTESI DE 1er

Durant la setmana del 22 al 26 de maig, els alumnes de 1er d’ESO vam estar fent el Crèdit de Síntesi. El tema es basava en el mercat de Calaf.

3

El primer dia, molts estàvem nerviosos i nervioses ja que es tractava del nostre primer any fent-lo. Ens van donar unes instruccions de què havíem de fer i un dossier amb molta informació. Després d’això, tots ens vam posar a treballar. A la tarda, vam fer la gimcana QR on molts ens ho vam passar molt bé. El segon dia, van venir alguns avis de Calaf que tenien algun familiar que havia fet alguna cosa relacionada amb el mercat. Ens van respondre algunes preguntes que teníem preparades i ens van explicar moltes coses que no sabíem i aclarir d’altres. El tercer dia, vam acabar la feina endarrerida que no havíem pogut acabar ens els anteriors dies. El quart dia,  vam construir un joc amb preguntes sobre el mercat. El cinquè dia, vam fer l’exposició oral i per acabar vam fer una fitxa del que havíem après durant aquests dies. El resultat d’aquest treball va ser molt bo ja que vam aprendre moltes coses relacionades amb el mercat que no sabíem.

4

Redacció i fotografia: Mireia Montalbán

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>