Activitat cooperativa al poliesportiu

El passat dijous 14 de setembre, a la tarda, els alumnes de primer d’ESO, vam anar a fer una activitat cooperativa al poliesportiu. Allà vam conèixer els nous companys i les noves companyes, i ells i elles a nosaltres. Una bona manera de començar el curs.

Vam començar per fer una activitat on havíem de posar el nom d’un company/a a cada característica de la fitxa que ens havien donat. En segon lloc ens vam posar en grups per tal  d’esbrinar en quin mes i en quina  estació havíem nascut els diferents membres del grup, què ens agradava fer o quina era la primera lletra del nostre cognom.

Amb aquest últim grup vam començar el següent joc. En aquesta activitat ens havíem de passar la pilota entre nosaltres i dir el nostre nom i què ens agradava fer.

Finalment vam fer un joc on havíem de travessar un riu de cocodrils. Érem un grup de sis o set persones amb tan sols tres fulls de diari. Només ho va aconseguir un grup amb plena legalitat ja que, tècnicament, no es podia trencar el diari però els altres també se les van arreglar per travessar el riu.

En resum, ens vam conèixer, ens vam fer amics, vam saber si teníem molt o poc equilibri sobre el diari i què ens agradava fer. D’aquesta manera ens vam fer un grup una miqueta més sòlid i vam arrancar el curs de la millor manera possible.

Redacció: Arnau Biosca

Fotografia: Berta Molina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>