Disseny per ordinador amb Librecad

El programa Librecad és una eina molt potent per a treballar el disseny en 2 dimensions. Pot servir per a dissenyar objectes, habitatges, plànols, peces petites, etc. A diferència d’altres més coneguts, aquest és programari lliure, gratuït i en català que ens podem descarregar al nostre ordinador de casa.

Un altre programa interessant i gratuït és el Freecad que serveix per a crear objectes en 3 dimensions. Si bé no el comentarem aquest cop.

Des de l’institut el treballem a les assignatures de Tecnologia i de Dibuix Tècnic. També l’hem treballat com a projecte conjunt amb altres països en el programa Erasmus+ Classical Origins of Europe. Us deixem de mostra una pràctica de mostra en anglès per a crear un disseny d’una planta d’una ciutat romana. Aquest primer document és un tutorial per a fer-ho:

Aquests darrers enllaços són mostres del plànol de Timgrad creats pels grups alumnes de diferents països durant el seu treball en el programa Erasmus:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>