NOTA INFORMATIVA

Benvolgudes famílies:

Avui ha començat un 3r trimestre molt diferent. Des de l’Institut Escola Pallerola us volem expressar que el més important per a nosaltres és el benestar físic i emocional dels nostres nens i nenes i de les seves famílies i que seguim al vostre costat malgrat la distància.

Seguint les pautes donades pel Departament d’Educació començarem un 3r Trimestre escolar a través d’una plataforma on line. Com ja us vam comunicar nosaltres utilitzarem la plataforma G suite de Google i utilitzarem les aplicacions de correu electrònic (Gmail) per a comunicar-nos amb els tutors/es i el Drive per a compartir les tasques.

Cada dilluns trobareu en el DRIVE del vostre fill/a una carpeta amb el nom de la setmana actual i les tasques a fer. Són tasques globalitzades que hem preparat tenint en compte el context actual, per això estan pensades perquè els nens i nenes les puguin fer a casa de la manera més autònoma possible, que siguin motivadores i a la vegada puguin reforçar alguns continguts que ja hem anat treballant a l’escola. L’objectiu principal és que els nostres nens i nenes no perdin els hàbits i que aquests ens ajudin a tots a passar el confinament de la millor manera possible.

Per qualsevol dubte o qüestió personal podeu comunicar-vos amb la mestra o el mestre del vostre fill/a a través del correu electrònic.
A continuació us fem arribar un tutorial de com s’organitzarà la feina a través del DRIVE. Esperem que us sigui d’ajuda.
Desitjant que tots i totes estigueu bé rebeu una forta abraçada!

Equip Docent Institut Escola Pallerola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>