Visitem el Zoo!

Allà vam poder observar les característiques, l’hàbitat i el comportament d’animals d’arreu del món. També se’ns van acudir més idees sobre invents que es poden haver inspirat en alguns d’ells com, per exemple, els braços robot que agafen coses, en la trompa dels elefants. A més a més ens van fer una explicació sobre els diferents tipus de pell i de potes que tenen els animals: Ara sabem que els animals que tenen peülles són herbívors i els que tenen urpes les utilitzen per caçar, que els que tenen el cos cobert amb plomes són aeris o que els que tenen pèl llarg i espès són originals de llocs més freds.

Ara bé, arrel d’això, ens va sorgir un dubte: Com era que hi havia animals com ara els pingüins a Barcelona si eren originals de llocs freds? Per què els lleons que viuen i es desplacen per la gran sabana estaven a un lloc tan petit i tota l’estona dormint? I els ocells, per què cridaven tant i no podien volar en aquelles gàbies? Així ens va sorgir el dubte de si els zoos són necessaris o si és cruel que les persones utilitzem els animals d’aquesta manera.

Com a anècdota, volem explicar-vos que vam veure una mama girafa que estava a punt de parir i, al cap d’una estona, la vam tornar a veure ja amb la seva filla, la Thembi. Què bonica la natura!