Preinscripció nous alumnes 2020-21

En breu, s’iniciarà el període de preinscripció per al curs 2020-21. Us adjuntem tota la informació necessària per realitzar-la, ja sigui de manera telemàtica o presencial:

COM I QUAN ES POT FER?

La preinscripció es pot fer de dues maneres: telemàtica (del 13 al 22 de maig) o presencial, al mateix centre (del 19 al 22 de maig).

COM ES FA LA PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA? 

  1. Entreu aquí i introduïu totes les dades a l’aplicatiu. En acabar, us generarà un resguard de la preinscipció.

2. Envieu el resguard i la resta de documentació (escanejada o fotografiada) al correu de l’escola e3004931@xtec.cat. Els criteris de prioritat i la documentació que cal adjuntar (identificativa i per acreditar criteris de prioritat) els podeu consultar aquí. Si al vostre DNI o NIE no surt una adreça de Salou no heu d’anar buscar el padró a l’Ajuntament, nosaltres ens encarregarem de verificar que esteu empadronats a Salou.

3. Nosaltres respondrem aquest correu, confirmant que hem rebut la sol·licitud. Si falta algun document o hi ha alguna errada, també us ho farem saber en aquest mateix correu.

COM HO FAIG SI NO TINC INTERNET?

De manera excepcional, les persones que no puguin fer la presentació telemàtica la podran fer presencialment, al centre. Es podrà realitzar del 19 al 22 de maig (ambdós inclosos) de 9 a 13.30h, i caldrà concertar cita en aquest enllaç o bé trucant al 977382302.

QUÈ FAIG SI TINC ALGUN DUBTE O INCIDÈNCIA?

Podeu trobar la informació sobre el procés de preinscripció a la web Preinscripcio.gencat.cat.

També podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 977382302 i del correu e3004931@xtec.cat. Estarem encantats d’ajudar-vos!

QUINA ÉS L’OFERTA DE PLACES? I EL CALENDARI?

Us adjuntem l’oferta de places per al curs 2020-21 i el calendari de tot el procés.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>