Ens divertim i aprenem a 3r

Durant aquest últim trimestre hem treballat molt. Hem après coses sobre l’edat antiga i per això hem anat a visitar la vil·la romana de Barenys, també hem estat treballant la mesura dels pesos i les capacitats i hem estat fent activitats plàstiques de fi de curs. Hem fet Quizizz i Kahoots per avaluar i repassar el que estàvem treballant i hem gaudit aprenent amb els companys i les companyes.

MATEMÀTIQUES: Pesem, comparem i ens divertim!

Vàrem fer un recull d’objectes quotidians i vàrem descobrir on i com s’anomenava el pes o la capacitat dels envasos. Ens vàrem fixar amb els seus adhesius i vàrem experimentar amb diferents racons a través del treball cooperatiu, vàrem treballar la resolució de problemes i l’experimentació…

  • Comparar recipients.
  • Fer prediccions.
  • Arrodonir.
  • Aprendre mitjançant la pràctica.

MEDI – Edat Antiga

Descobrint la nostra història entenem el nostre present, i així ho hem fet, hem descobert part de la història del nostre municipi, hem anat a visitar la vil·la romana de Barenys i allà hem pogut imaginar tot el que hi havia fa milers d’anys. Un magatzem, un forn de ceràmica… i vàrem descobrir d’on ve el nom de Barenys!! Els Kahoots i els Quizizz ens han ajudat a reforçar i repassar el que havíem treballat.

CATALÀ –  Sant Jordi

Relacionat amb la diada de Sant Jordi vàrem treballar el nostre conte favorit i els nens i les nenes de la classe el van poder explicar i ensenyar als seus companys/es, vàrem descobrir llibres i contes que ens van agradar molt.

En aquest àlbum de fotos us hem penjat les fotos de totes les activitats del trimestre. Desitgem que us agradin molt!

—– FEU CLIC AQUÍ PER VEURE LES FOTOS ——

 

Activitat de Sant Jordi 3r Fotos aquí

Mindfunlness 3r A  Fotos aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>