Cantata “Tralalà i el globus vermell”

Aquesta tarda els alumnes de 4t, 5è i 6è han representat al TAS “Tralalà i el Globus vermell”, una cantata que hem realitzat conjuntament els alumnes de l’Escola Santa Maria del Mar, l’Escola Sant Salvador i l’Escola de Música de Salou, emmarcada dins el projecte 4cordes de Musicop. Es tracta d’un espectacle on 150 alumnes de l’escola han posat les veus i 75 alumnes de l’Escola Sant Salvador, conjuntament amb 20 alumnes de l’Escola de Música de Salou i 4 solistes convidats, han realitzat l’acompanyament musical.

Com podeu veure en els següents vídeos, l’espectacle ha estat tot un èxit. Volem felicitar tots els mestres i alumnes per fer-ho possible (en especial el Rafa Calatayud, el nostre mestre de música). També volem donar les gràcies a totes les famílies que ens han acompanyat en el dia d’avui.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS I TOTES! ESPEREM QUE HÀGIU GAUDIT DE L’ESPECTACLE!

 

 

 

2 comentaris

  1. Antos

    Ha sido espectacular, gracias por esa dedicación. Hace que se note la diferencia. El mejor festival de Nadal con diferencia, llevo ya unos cuantos ?
    Gracias!!

  2. Sandra

    Totalmente espectacular, ha sido precioso y muy emotivo; los profesores tocando los instrumentos y todos los niños actuando, cantando y tocando música…. precioso de verdad. Muchas felicidades a tod@s!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>