AJUTS MENJADOR DURANT EL CONFINAMENT

Benvolgudes famílies,

Us deixem la nota de premsa dels Departaments d’Educació i Treball, Afers Socials i Famílies on es garanteixen els ajuts de menjador.

“Els Departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies garanteixen els ajuts de menjador a l’alumnat beneficiari de les beques i a menors usuaris dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat, a través de l’habilitació de targetes moneder en un acord assolit amb La Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona. En total són 140.000 targetes per a infants usuaris del servei de menjador i 20.000 per als menors usuaris dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat.
Les targetes moneder es començaran a distribuir a partir dels propers 2 o 3 dies, a través dels Ajuntaments i dels Consells Comarcals. Es carregarà a cada família l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament. Els dos departaments estan acabant d’ultimar l’operatiu que pugui fer possible el lliurament a les famílies i properament es concretaran les instruccions definitives.
D’aquesta manera, Educació i Treball, Afers Socials i Famílies volen assegurar als infants que més necessitats tenen el fet de poder continuar disposant de l’ajut del menjador, malgrat que les escoles estan tancades.
Aquesta mesura tindrà efecte fins que el Govern de la Generalitat suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de l’activació del Pla d’Actuació del PROCICAT per malalties emergents en motiu de l’impacte del COVID-19.”

Si ens arriba més informació us la farem arribar.

Molta força a tots!

#joemquedoacasa #josocdelsanta

4 comentaris

 1. Aranzazu Cervera yoldi

  Hola soc la mare de Jessica cowan de 6B.
  Em fico en contacte per sapiger com hem de fer per anar a buscar la targeta moneder per lo del ajut del menjador ja que la nena es beneficiaria de aquest ajut..
  Salutacions

  1. Daniel Romero

   Bon dia,

   Hem enviat a l’Ajuntament les dades que ens han requerit, però encara no ens han informat de com es farà l’entrega. No tardarà gaire, quan ens ho diguin us ho farem saber.

   Salutacions,

   Daniel Romero
   Cap d’estudis

  1. Daniel Romero

   Bon dia,

   Hem enviat a l’Ajuntament les dades que ens han requerit, però encara no ens han informat de com es farà l’entrega. No tardarà gaire, quan ens ho diguin us ho farem saber.

   Salutacions,

   Daniel Romero
   Cap d’estudis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>