Informacions del curs 2020-2021 (Actualitzat amb el calendari escolar)

Benvolgudes famílies,
Com ja sabeu, aquests curs hem de reorganitzar el funcionament de l’escola per tal d’adaptar-nos a la situació actual i complir les mesures de seguretat marcades pel Departament, intentant fer el tan esperat retorn amb la major seguretat possible.
Sempre heu estat unes famílies molt… Llegeix més»

Curs 2020-2021

Estimades famílies,

Esperem que en aquest temps d’estiu hagueu pogut descansar, gaudir de les vacances i que tots estigueu el millor possible.

Primer de tot, us volem donar la benvinguda al nou curs 20-21 . Tot i ser un any ben estrany, entomem aquest nou repte amb molta il·lusió i hi posarem tot el nostre esforç per fer les coses el millor possible. Estem a la vostra disposició per tot el que necessiteu.

Pel que fa al nou curs, com ja sabeu, encara estem en un moment de dubtes i de canvis constants en les informacions que ens envien. De moment el que sí que sabem, és que el curs començarà el dia 14 de setembre i que tenim moltes ganes de retrobar-nos amb tots els alumnes i que l’escola es torni a omplir de les seves veus i somriures.

Durant els propers dies us anirem informant de com farem les entrades i sortides, menjador, mesures de seguretat i altres aspectes organitzatius.

L’organització és complexa i encara estem esperant resposta per part del Departament i l’Ajuntament a algunes qüestions que els hem plantejat. Tot i així, intentarem posar tot de la nostra part, perquè l’escola funcioni el millor possible.

Aquesta primera setmana, totes les tutores es posaran en contacte amb vosaltres per telèfon per mantenir un primer contacte i saber com esteu vosaltres i els vostres fills/es i pugueu compartir els vostres dubtes i neguits.

Us enviem una forta abraçada i esperem retrobar-nos aviat.

L’equip de mestres.

Calendari matrícula curs 2020-2021 (actualitzat 10 de juny)

Estimades famílies.
Us deixem actualitzat el calendari del procés de matrícula per al curs 2020-2021.
Anirem actualitzant amb els enllaços de les llistes publicades.
Ja podeu consultar la llista de puntuació definitiva i ordenada fent clic AQUÍ
Preinscripció

  • Presentació de sol·licituds presencialment amb cita… Llegeix més»