Autoritzacions per als menors

Us fem arribar diversos documents d’autorització per retornar signats a l’escola respecte diversos aspectes. Els documents són:

 1. Declaració responsable per a famílies

  Amb aquest document les famílies es comprometen a què els nens i nenes vinguin a l’escola sense símptomes ni malaltia declarada, així com a verificar diàriament que no tinguin més de 37,5 de febre, d’entre altres.

 2. Autorització recollida d’infants per part d’un altre menor

  Els alumnes de fins a segon curs de primària han de marxar acompanyats d’un adult. En cas de marxar amb un germà més gran, cal signar aquesta autorització. Si l’alumne hagués de ser recollit per un altre adult que no siguin els pares, tant de manera puntual com habitual, cal comunicar-ho amb antelació al tutor.

 3. Autorització recollida d’infants per part d’altres persones diferents als pares, mares o tutors legals

  En cas que un alumne hagi de marxar, de manera regular amb altres persones que no siguin els mateixos pares, mares o tutors legals, cal omplir aquesta llista amb totes les persones i el vincle familiar o del seu entorn.

 4. Document d’administració de medicaments

  A l’escola no podem administrar cap mena de medicament. Si fos necessari, cal que ens feu arribar l’autorització especificant el medicament, dosis i procediment d’administració, si fos necessari.

 5. Document d’autorització per a sortides a l’entorn.

  Les famílies autoritzen a l’escola poder fer sortides a l’entorn més proper i dintre del municipi de Palafrugell. Per a altres sortides a fora de Palafrugell, ja es farà arribar la circular corresponent.

 6. Autorització de publicació d’imatges i material elaborat pels alumnes del centre

  El centre té canals per difondre imatges, feines i activitats diverses on hi està involucrat l’alumnat. Amb aquest document autoritzeu l’ús d’imatges i feines on puguin ser-hi els diferents alumnes involucrats en els diferents canals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>