Comiat de 6è de les Magranes i les Avellanes

Les Magranes i les Avellanes ja s’acomiaden de l’escola. Han estat molts dies sense venir a l’escola i, avui, s’han retrobat per últim cop al pati. Volem felicitar a tothom i desitjar molta sort! Recordeu que el Pi Verd seguirà essent la vostra escola. Una abraçada.Enllaç directe a l’àlbum aquí.

Preinscripció 2020-21- Puntuació final

ACTUALITZAT A DIA 11 DE JUNY

Us fem saber que ja ha sortit la puntuació final de la preinscripció en ordre, un cop fetes les reclamacions pertinents. Recordeu que el 6 de juliol es publica l’oferta definitiva, el 7 de juliol l’alumnat admès al nostre centre i, del 13 al 17 de juliol hi haurà les matriculacions.

Trobareu més informació, així com llistes, a la web d’Educació de la Generalitat, clicant aquí.

Enllaç directe la llista aquí.

Reobertura del centre al juny

A partir del 2 de juny fins al 19, el centre estarà obert als alumnes que compleixin una sèrie de requisits. Us volem fer arribar tots els punts i requisits que cal complir. Acompanyem aquesta publicació amb una presentació i els documents oficials del centre que descriuen amb major detall cada cas concret.

 Requisits per a Educació Infantil

Requisits per a Educació Primària, de 1r a 5è curs

Requisits per a Educació Primària, 6è

Document del pla d’obertura de centre

Informació preinscripció 2020-21

ACTUALITZAT EL DIA 14 DE MAIG

Per a les properes preinscripcions, us volem fer arribar totes les informacions de què disposem:


Torna a inici

Per saber les places disponibles per centre, cal accedir a l’aplicatiu de Mapa Escolar de Catalunya del Departament i, allà, introduir les dades del centre desitjat. Per agilitzar la cerca, us informem que el nostre centre té el codi 17008523.

Accés a l’aplicatiu del Mapa Escolar de Catalunya

 

Torna a inici

Torna a inici

Torna a inici

Presentació i projectes de l’escola

Us volem presentar els projectes de la nostra escola i presentar-nos. Malauradament i per qüestions d’emergència no es van poder fer les Portes Obertes on tocava fer-ho. Esperem que tota aquesta informació i vídeos que teníem preparats us siguin d’interès i d’agrat. Volem convidar-vos també a visitar aquest web, on trobareu informació respecte les nostres activitats, l’escola i els seus projectes, les instal·lacions, etcètera. Us deixem, també, també una visita virtual (en construcció) per veure amb ulleres 3D.

 

Sortida nens i nenes durant el confinament

Després de molts dies de confinament, els nens i nenes podran sortir una estona al dia. Us volem fer arribar el document definitiu on explica sota quines condicions es podrà fer aquesta sortida.

Comunicat AMPA sobre les mascaretes infantils

Respecte el repartiment de mascaretes, l’AMPA de les escoles Barceló Matas, Carrilet i, nosaltres, Pi Verd, volem fer-vos arribar aquest comunicat explicant la situació i les decisions preses al respecte. Lamentem que el cas hagi generat controvèrsies i problemàtiques, així com altres situacions desagradables.

 

 

Des de l’escola Pi Verd, en aquest Sant Jordi peculiar tocat pel confinament, sense paradetes al carrer ni el clima festiu habitual, des de casa nostra amb lectures interessants entre les mans, us volem saludar i animar en aquests dies. Desitgem tornar-nos a trobar ben aviat i compartir moltes activitats i experiències plegats. Una abraçada a tothom. Tot anirà bé!

Per cert. Us volem proposar un petit joc. Hi ha 4 mestres que estan llegint la mateixa obra. Sabeu qui són? I el llibre?

Comunicat 3r trimestre

Benvolgudes famílies,

Primer de tot esperem que esteu tots bé de salut i d’ànims. Els tutors i tutores del nostre centre aquests dies van contactant amb vosaltres. Us demanem que qualsevol situació que creieu
convenient que sapiguem, els hi feu arribar.

Ens dirigim a vosaltres per explicar-vos com funcionarem aquest tercer trimestre. Primer de tot dir-vos que és una situació de treball nova per tota la comunitat educativa, per tant, fem una crida a la calma. No us angoixeu si una setmana no arribeu a fer les tasques, no passa absolutament res. L’objectiu d’aquesta manera de treballar és que els nens mantinguin un mínim de rutines
educatives. La prioritat és el benestar a la vostra llar, les tasques venen després.

Cada divendres penjarem tasques noves a la web sites:

Aquestes tasques estan pensades perquè els alumnes les puguin anar realitzant amb tranquil·litat durant la setmana (fins al següent divendres). La idea és que els vostres fills/es s’esforcin a fer bé encara que sigui una tasca (millor una ben feta que 5 a mitges) i que continuïn guanyant autonomia en el treball personal.

Estem pendents setmana rere setmana del que ens va dient el Departament d’Educació, per tant, no us podem detallar amb exactitud com anirà l’avaluació ni alguns altres temes que ens esteu
demanant. Cada notícia ferma que tinguem, l’anirem publicant a la web de l’escola.

Us volem recordar que és un bon moment perquè integrin les rutines de cuidar la llar. A la seva manera us poden donar un cop de mà i, a més, feu pinya amb la família. Us desitgem salut, molt d’amor i paciència. Tot anirà bé!

Atentament,

Equip directiu

Grangers de P3

Hola famílies!
Abans d’iniciar-se el confinament, els nens i nenes de P3 estàvem treballant el projecte de la granja. No hem pogut acabar el projecte tal i com teníem planificat però aquí us deixem una mostra del que us voliem ensenyar… ho haviem de penjar als… Llegeix més»

Tot anirà bé, ànims!

Des del claustre de l’Escola Pi Verd us volem fer arribar tot el nostre afecte i ànims en aquests dies que hem d’estar a casa, a l’espera que puguem retrobar-nos de nou. Us trobem a faltar molt  us fem arribar un missatge d’amor i d’esperança, perquè aviat tornarem a riure plegats!

Enviant vídeos i fotos als tutors

Algunes famílies heu tingut problemes a l’hora d’enviar-nos fitxers multimèdia, com ara vídeos, ja que ocupen molt d’espai i el correu es pot saturar. Aquí us expliquem unes possibles maneres per facilitar la transferència d’aquests arxius.

Llegeix més»

Activitats Aula Virtual

Després de fer diverses proves entre la comunitat educativa i altres centres, inaugurem un nou lloc web des d’on us posarem a disposició diferents activitats per seguir el curs escolar des de casa. En aquest nou lloc de l’escola hi trobareu les diferents propostes per curs i, a dintre de cada secció, hi trobareu les tasques a realitzar organitzades per curs.

A continuació us explicarem més detalls del nou lloc web. Llegeix més»