Menú per emportar

El Consell Comarcal i Càtering Vilanova han previst facilitar els menús del servei de menjador als següents alumnes:

El menú per emportar està previst per a l’alumnat usuari del servei de menjador escolar que té un ajut individual de menjador (del 70 o del 100 %) i no pot utilitzar temporalment aquest servei amb motiu de les mesures preventives que es prenguin per la COVID-19 (quarantena, aïllament o confinament del centre).

Per sol·licitar el servei, cal que ompliu els formularis que trobareu a la pàgina del Consell Comarcal del Baix Empordà. Igualment, trobareu més informació al respecte a la mateixa pàgina web del Consell Comarcal, clicant aquí.

Autoritzacions per als menors

Us fem arribar diversos documents d’autorització per retornar signats a l’escola respecte diversos aspectes. Els documents són:

 1. Declaració responsable per a famílies

  Amb aquest document les famílies es comprometen a què els nens i nenes vinguin a l’escola sense símptomes ni malaltia declarada, així com a verificar diàriament que no tinguin més de 37,5 de febre, d’entre altres.

 2. Autorització recollida d’infants per part d’un altre menor

  Els alumnes de fins a segon curs de primària han de marxar acompanyats d’un adult. En cas de marxar amb un germà més gran, cal signar aquesta autorització. Si l’alumne hagués de ser recollit per un altre adult que no siguin els pares, tant de manera puntual com habitual, cal comunicar-ho amb antelació al tutor.

 3. Autorització recollida d’infants per part d’altres persones diferents als pares, mares o tutors legals

  En cas que un alumne hagi de marxar, de manera regular amb altres persones que no siguin els mateixos pares, mares o tutors legals, cal omplir aquesta llista amb totes les persones i el vincle familiar o del seu entorn.

 4. Document d’administració de medicaments

  A l’escola no podem administrar cap mena de medicament. Si fos necessari, cal que ens feu arribar l’autorització especificant el medicament, dosis i procediment d’administració, si fos necessari.

 5. Document d’autorització per a sortides a l’entorn.

  Les famílies autoritzen a l’escola poder fer sortides a l’entorn més proper i dintre del municipi de Palafrugell. Per a altres sortides a fora de Palafrugell, ja es farà arribar la circular corresponent.

 6. Autorització de publicació d’imatges i material elaborat pels alumnes del centre

  El centre té canals per difondre imatges, feines i activitats diverses on hi està involucrat l’alumnat. Amb aquest document autoritzeu l’ús d’imatges i feines on puguin ser-hi els diferents alumnes involucrats en els diferents canals.

 

Actualització mesures COVID-19

Amb posteritat a les reunions telemàtiques, el Departament ha actualitzat les mesures de protecció a les escoles. Entre altres mesures, a partir del proper dia 14 de setembre i durant dues setmanes, tot l’alumnat haurà d’estar amb mascareta a l’escola, incloent-hi el grup estable. Recordeu que fins ara es considerava que al grup i a l’aula estable no era obligatori dur-la. La mesura de portar mascareta a qualsevol espai estarà vigent, en principi, durant els propers quinze dies i depenent de la situació epidemiològica. Estigueu atents a la nostra web i als canals oficials per a noves informacions.

Us remetem al web del Departament on s’informa d’aquesta i altres mesures que caldrà tenir en compte

Obertura de centres

Des de l’escola, us volem compartir la presentació amb les normes generals d’obertura del centre que ja us vam explicar en les passades reunions telemàtiques. Properament us farem arribar les diferents presentacions de tots els cursos amb les indicacions de cada tutoria.

Calendari curs 2020-21

Estem enllestint el calendari escolar per al proper curs. Us fem arribar les següents dates importants. Properament penjarem el calendari amb tots els dies festius i de lliure disposició.

Inici de les classes

 • 14 de setembre de 2020: inici de les classes al segon cicle de l’educació infantil, l’educació primària, l’educació secundària obligatòria, el batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny, el curs de formació específic per a l’accés a cicles de grau mitjà, el curs de preparació per a la incorporació als cicles formatius de grau superior i en la resta dels ensenyaments de règim especial, llevat de les escoles oficials d’idiomes.

Vacances

 • Del 22 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021: vacances de Nadal.
 • Del 27 de març al 5 d’abril de 2021: vacances de Setmana Santa.

Fi de les classes

 • 22 de juny de 2021: Acaben les classes a tots els centres, llevat de les dels ensenyaments de règim especial i les de la formació professional, que ho faran d’acord amb la seva programació acadèmica.

US INFORMEM QUE UNA DE LES MESURES DAVANT EL COVID19 QUE HAN PRÈS TOTS ELS CENTRES PÚBLICS DE PALAFRUGELL ÉS LA MODIFICACIÓ HORÀRIA. Per tant, l’horari a l’Escola Pi Verd serà de 9 a 12:30h i de 15 a 16:30h. Tanmateix us fem saber que l’AMPA ja està treballant per donar un servei d’acollida i extraescolars.

Material escolar curs 2020-21

Us volem fer arribar el detall de material necessari de cares al curs escolar 2020/21, així com les respectives quotes i preus del material.

Per a cada alumne, cal pagar les quotes de material i tecnològiques per cada alumne.

Pel que fa a la quota de l’AMPA, recordeu que només és una quota per família. Si teniu més d’un fill o filla a escola només ho heu de pagar un cop.

Trobareu més informació als documents adjunts. En cas de dubte poseu-vos directament en contacte amb l’escola.

Descarregueu els vostres documents
P3 P4 P5
1R 2N 3R
4T

 

Comiat de 6è de les Magranes i les Avellanes

Les Magranes i les Avellanes ja s’acomiaden de l’escola. Han estat molts dies sense venir a l’escola i, avui, s’han retrobat per últim cop al pati. Volem felicitar a tothom i desitjar molta sort! Recordeu que el Pi Verd seguirà essent la vostra escola. Una abraçada.Enllaç directe a l’àlbum aquí.