Homenatge a Jaume Guasch

 
El qui fou reconegut amb el Premi Peix Fregit l’any 2012 serà ara homenatjat per l’Ajuntament en el ja habitual acte d’inici de curs al Centre Núria Rivas.
Jaume Guasch Palau (Palafrugell, 1922-2017) va rebre aquell guardó “per la seva preocupació constant per la cultura i… Llegeix més»

Sortida a Llofriu Magranes i Avellanes

Tot just comencem un nou curs on nosaltres som els grans de l’escola. Teníem moltes ganes de tornar-nos a trobar i fer aquesta sortida a Llofriu aquests primers dies de setembre ens ha anat molt bé.
Al matí hem quedat a l’aparcament del Cementiri de… Llegeix més»

Bon inici de curs a tothom!

Benvolgudes famílies,

Hem iniciat un nou curs, dins la motxilla hem posat algunes de les coses que necessitarem per fer el llarg camí d’aquest any escolar: en primer lloc una mica de màgia per deixar-nos sorprendre, un xic d’il·lusió per engrescar-nos, uns quants somriures que ens ajudaran a obrir-nos als altres, moltes rialles per gaudir plegats, també hi hem posat ganes de seguir creixent i ser millors persones i moltes, moltes ganes d’aprendre. Tot el que hi hem posat ens serveix per començar l’aventura. I segur que a mesura que passin els dies la motxilla s’anirà omplint més i més!

Equip directiu

 

Tornem a començar

Tornem a començar el curs el dia 12 de setembre. Ho estem preparant tot amb molta il·lusió i alegria. Esperem veure’ns ben aviat.
 

Bon estiu a tothom!

El claustre de l’Escola Pi Verd vol desitjar-vos un molt bon estiu i unes bones vacances a tothom. Tenim moltes ganes de tornar-nos a veure el pròxim setembre, amb les energies renovades i tot d’activitats per aprendre i passar-nos-ho d’all`o més bé. Una abraçada a… Llegeix més»