Preinscripció i matrícula curs 2020-21

Us informem que el proper 19 d’abril sortirà la llista de sol·licituds amb puntuació provisional. Un cop acabat el període de presentació de sol·licituds, els centres educatius estudiem cadascuna de les peticions que hem rebut: n’analitzen les dades, els criteris de prioritat que les famílies demanen que es tinguin en compte, i també els documents justificatius. Tot seguit, es publicarà la llista de sol·licituds amb els barems provisionals. En aquesta llista hi ha les sol·licituds ordenades alfabèticament amb la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem.

Per a més informació, consulteu a la nostra web les informacions que anirem publicant, o bé visiteu el web de la Generalitat.

Robòtica a P4

A partir d’ara dedicarem algunes sessions a fer robòtica. Per començar ens hem familiaritzat amb les Bee Boots (abelles) amb les quals treballem  la direccionalitat i la programació. Aprenem conceptes com: esquerra i dreta, cap endavant i cap endarrere, números…. i altres conceptes espacials bàsics. 
També… Llegeix més»