Calendari curs 2020-21

Estem enllestint el calendari escolar per al proper curs. Us fem arribar les següents dates importants. Properament penjarem el calendari amb tots els dies festius i de lliure disposició.

Inici de les classes

 • 14 de setembre de 2020: inici de les classes al segon cicle de l’educació infantil, l’educació primària, l’educació secundària obligatòria, el batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny, el curs de formació específic per a l’accés a cicles de grau mitjà, el curs de preparació per a la incorporació als cicles formatius de grau superior i en la resta dels ensenyaments de règim especial, llevat de les escoles oficials d’idiomes.

Vacances

 • Del 22 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021: vacances de Nadal.
 • Del 27 de març al 5 d’abril de 2021: vacances de Setmana Santa.

Fi de les classes

 • 22 de juny de 2021: Acaben les classes a tots els centres, llevat de les dels ensenyaments de règim especial i les de la formació professional, que ho faran d’acord amb la seva programació acadèmica.

US INFORMEM QUE UNA DE LES MESURES DAVANT EL COVID19 QUE HAN PRÈS TOTS ELS CENTRES PÚBLICS DE PALAFRUGELL ÉS LA MODIFICACIÓ HORÀRIA. Per tant, l’horari a l’Escola Pi Verd serà de 9 a 12:30h i de 15 a 16:30h. Tanmateix us fem saber que l’AMPA ja està treballant per donar un servei d’acollida i extraescolars.

Material escolar curs 2020-21

Us volem fer arribar el detall de material necessari de cares al curs escolar 2020/21, així com les respectives quotes i preus del material.

Per a cada alumne, cal pagar les quotes de material i tecnològiques per cada alumne.

Pel que fa a la quota de l’AMPA, recordeu que només és una quota per família. Si teniu més d’un fill o filla a escola només ho heu de pagar un cop.

Trobareu més informació als documents adjunts. En cas de dubte poseu-vos directament en contacte amb l’escola.

Descarregueu els vostres documents
P3 P4 P5
1R 2N 3R
4T

 

Cita prèvia Matrícula curs 2020-21

Us fem saber que ha sortit la llista definitiva d’admesos a la nostra escola. Properament a les famílies admeses a la nostra escola, i degut a la situació d’excepcionalitat del COVID-19, us serà enviat un formulari per correu electrònic de cita prèvia per venir a l’escola a formular la matrícula corresponent, en torns de 30 minuts. Els dies per poder fer la inscripció són:

13 de juliol

 •  De les 9:00 a les 11:00, en torns de 30 minuts.

14 de juliol al 17 de juliol

 • De les 9:00 a les 13:00, en torns de 30 minuts.

El detall de places assignades és el següent. (Enllaç directe al document)

Els alumnes a qui s’ha assignat plaça en el procés de preinscripció han de formalitzar la matrícula en les dates que es detallen en el calendari. Els alumnes que no ho fan en el període establert es considera que renuncien a la plaça adjudicada, llevat que sigui per causes justificades.

El centre gestionarà el tràmit de la matrícula a través de cites prèvies utilitzant l’eina corporativa.

A més de la documentació aportada amb la sol·licitud de preinscripció, per matricular-se cal presentar:

 1. El carnet de vacunacions on constin les dosis de vacunes rebudes i les dates corresponents.
  • Si no es té carnet de vacunacions cal presentar un certificat mèdic oficial o el carnet de salut amb les dosis de vacuna rebudes i les dates corresponents.
  •  Si el nen o la nena no han estat vacunats per indicació mèdica o per altres circumstàncies, cal presentar un certificat mèdic oficial justificatiu.
 2. Tres fotografies de carnet del nen o la nena, amb el nom posat al darrere.
 3. Còpia de la targeta sanitària del nen o nena.
 4. DNI dels dos tutors legals, excepte en el cas de famílies monoparentals.

Si algun d’aquests documents ja el vau entregar a les preinscripcions, no cal que ens el torneu a portar.

En cas d’algun dubte, poseu-vos en contacte amb el centre al telèfon 972 610 457 o al correu b7008523@xtec.cat

Comiat de 6è de les Magranes i les Avellanes

Les Magranes i les Avellanes ja s’acomiaden de l’escola. Han estat molts dies sense venir a l’escola i, avui, s’han retrobat per últim cop al pati. Volem felicitar a tothom i desitjar molta sort! Recordeu que el Pi Verd seguirà essent la vostra escola. Una abraçada.Enllaç directe a l’àlbum aquí.

Preinscripció 2020-21- Puntuació final

ACTUALITZAT A DIA 11 DE JUNY

Us fem saber que ja ha sortit la puntuació final de la preinscripció en ordre, un cop fetes les reclamacions pertinents. Recordeu que el 6 de juliol es publica l’oferta definitiva, el 7 de juliol l’alumnat admès al nostre centre i, del 13 al 17 de juliol hi haurà les matriculacions.

Trobareu més informació, així com llistes, a la web d’Educació de la Generalitat, clicant aquí.

Enllaç directe la llista aquí.

Reobertura del centre al juny

A partir del 2 de juny fins al 19, el centre estarà obert als alumnes que compleixin una sèrie de requisits. Us volem fer arribar tots els punts i requisits que cal complir. Acompanyem aquesta publicació amb una presentació i els documents oficials del centre que descriuen amb major detall cada cas concret.

 Requisits per a Educació Infantil

Requisits per a Educació Primària, de 1r a 5è curs

Requisits per a Educació Primària, 6è

Document del pla d’obertura de centre

Informació preinscripció 2020-21

ACTUALITZAT EL DIA 14 DE MAIG

Per a les properes preinscripcions, us volem fer arribar totes les informacions de què disposem:


Torna a inici

Per saber les places disponibles per centre, cal accedir a l’aplicatiu de Mapa Escolar de Catalunya del Departament i, allà, introduir les dades del centre desitjat. Per agilitzar la cerca, us informem que el nostre centre té el codi 17008523.

Accés a l’aplicatiu del Mapa Escolar de Catalunya

 

Torna a inici

Torna a inici

Torna a inici

Presentació i projectes de l’escola

Us volem presentar els projectes de la nostra escola i presentar-nos. Malauradament i per qüestions d’emergència no es van poder fer les Portes Obertes on tocava fer-ho. Esperem que tota aquesta informació i vídeos que teníem preparats us siguin d’interès i d’agrat. Volem convidar-vos també a visitar aquest web, on trobareu informació respecte les nostres activitats, l’escola i els seus projectes, les instal·lacions, etcètera. Us deixem, també, també una visita virtual (en construcció) per veure amb ulleres 3D.

 

Sortida nens i nenes durant el confinament

Després de molts dies de confinament, els nens i nenes podran sortir una estona al dia. Us volem fer arribar el document definitiu on explica sota quines condicions es podrà fer aquesta sortida.

Comunicat AMPA sobre les mascaretes infantils

Respecte el repartiment de mascaretes, l’AMPA de les escoles Barceló Matas, Carrilet i, nosaltres, Pi Verd, volem fer-vos arribar aquest comunicat explicant la situació i les decisions preses al respecte. Lamentem que el cas hagi generat controvèrsies i problemàtiques, així com altres situacions desagradables.

 

 

Des de l’escola Pi Verd, en aquest Sant Jordi peculiar tocat pel confinament, sense paradetes al carrer ni el clima festiu habitual, des de casa nostra amb lectures interessants entre les mans, us volem saludar i animar en aquests dies. Desitgem tornar-nos a trobar ben aviat i compartir moltes activitats i experiències plegats. Una abraçada a tothom. Tot anirà bé!

Per cert. Us volem proposar un petit joc. Hi ha 4 mestres que estan llegint la mateixa obra. Sabeu qui són? I el llibre?

Comunicat 3r trimestre

Benvolgudes famílies,

Primer de tot esperem que esteu tots bé de salut i d’ànims. Els tutors i tutores del nostre centre aquests dies van contactant amb vosaltres. Us demanem que qualsevol situació que creieu
convenient que sapiguem, els hi feu arribar.

Ens dirigim a vosaltres per explicar-vos com funcionarem aquest tercer trimestre. Primer de tot dir-vos que és una situació de treball nova per tota la comunitat educativa, per tant, fem una crida a la calma. No us angoixeu si una setmana no arribeu a fer les tasques, no passa absolutament res. L’objectiu d’aquesta manera de treballar és que els nens mantinguin un mínim de rutines
educatives. La prioritat és el benestar a la vostra llar, les tasques venen després.

Cada divendres penjarem tasques noves a la web sites:

Aquestes tasques estan pensades perquè els alumnes les puguin anar realitzant amb tranquil·litat durant la setmana (fins al següent divendres). La idea és que els vostres fills/es s’esforcin a fer bé encara que sigui una tasca (millor una ben feta que 5 a mitges) i que continuïn guanyant autonomia en el treball personal.

Estem pendents setmana rere setmana del que ens va dient el Departament d’Educació, per tant, no us podem detallar amb exactitud com anirà l’avaluació ni alguns altres temes que ens esteu
demanant. Cada notícia ferma que tinguem, l’anirem publicant a la web de l’escola.

Us volem recordar que és un bon moment perquè integrin les rutines de cuidar la llar. A la seva manera us poden donar un cop de mà i, a més, feu pinya amb la família. Us desitgem salut, molt d’amor i paciència. Tot anirà bé!

Atentament,

Equip directiu

Grangers de P3

Hola famílies!
Abans d’iniciar-se el confinament, els nens i nenes de P3 estàvem treballant el projecte de la granja. No hem pogut acabar el projecte tal i com teníem planificat però aquí us deixem una mostra del que us voliem ensenyar… ho haviem de penjar als… Llegeix més»

Tot anirà bé, ànims!

Des del claustre de l’Escola Pi Verd us volem fer arribar tot el nostre afecte i ànims en aquests dies que hem d’estar a casa, a l’espera que puguem retrobar-nos de nou. Us trobem a faltar molt  us fem arribar un missatge d’amor i d’esperança, perquè aviat tornarem a riure plegats!