Preinscripció i matrícula curs 2021-22

Actualitzat, llista ordenada amb desempat.

Us informem que el número de desempat per ordenar les sol·licituds és el 69.448. A continuació es troba la llista amb assignacions ordenades.


Un cop acabat el procés de reclamacions, publiquem la llista definitiva de les preinscripcions per al curs 2021-22. En aquesta hi ha les sol·licituds amb la puntuació que ha rebut cadascú en aplicar-hi el barem.  Recordeu que podeu anar al web de preinscripció de la Generalitat, des d’on trobareu més informació i podreu fer el seguiment de tot el procés.

Us recordem també el calendari amb les properes dates clau en en procés de matrícula.

Comiat de la nostra administrativa Dolors

Aquest dimarts, la nostra administrativa Dolors s’ha acomiadat de l’escola. Després de tant de temps amb nosaltres, tota l’escola li hem volgut dir adeu i, cicle inicial i mitjà li ha preparat un detall. Moltes gràcies Dolors per tots aquest temps amb nosaltres. Una abraçada… Llegeix més»

Estrenem rocòdroms a l’escola

Aquesta setmana hem estrenat dos rocòdroms als patis de la nostra escola, un al pati de primària i l’altre a infantil. Hem estat expectants veient com pintaven un mural per, després, afegir-hi una sèrie de preses per fer-hi escalada. Ja l’hem provat i tothom s’hi està divertint molt aquests primers dies.

Volem agrair a l’AMPA la seva col·laboració en aquest projecte del patí. Moltes gràcies, una abraçada!