Dibuixos fets amb el cor

Amb l’arribada de la primavera, ens hem inspirat a fer uns dibuixos ben alegres i acolorits per compartir amb tothom qui necessiti una paraula d’ànim. Així participem en la proposta que, com l’any passat, ens ha arribat des de l’Ajuntament.

Aquí en teniu una mostra.

Nens i nenes de 2n  

 

 

Racó de robòtica

Els alumnes de sisè, aquest segon trimestre, hem afegit a la nostra sessió setmanal de racons matemàtics, el “racó de Robòtica”. Cada setmana un grup cooperatiu disposa de diferents peces de Lego amb les quals, i a través d’una aplicació, construeixen i manipulen diferents objectes, que més tard programen. Material intuïtiu i fàcil de manipular.

Els beneficis educatius que representa l’ús de la robòtica són diversos: pensament creatiu, autonomia, habilitat en la resolució de problemes, aprenentatge autodidàctic, entre d’altres. A més,  aporta motivació i interès al voltant de l’aprenentatge matemàtic, donat eines i estratègies a l’alumnat per poder aplicar els coneixements adquirits a les diferents àrees. És una eina que ajuda els alumnes a despertar i potenciar la seva creativitat i la seva capacitat d’innovació, proporcionant experiències que són molt gratificants.

Actualització videos 2017

Benvolgudes famílies,

Des de l’escola ens anem actualitzant i per això us volem explicar que hem actualitzat els vídeos de l’any 2017 i alguns del 2018 que ja no es podien visualitzar. En principi, a partir, d’ara no hi haurieu de tenir cap dificultat per accedir-hi. Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

 

Articles actualitzats:

https://agora.xtec.cat/escolaroncana/portada/la-cantada-de-nadales/

https://agora.xtec.cat/escolaroncana/infantil/xxxi-mostra-literaria/

https://agora.xtec.cat/escolaroncana/general/carnaval-3/

https://agora.xtec.cat/escolaroncana/portada/menjador/

https://agora.xtec.cat/escolaroncana/general/excursio-a-can-juliana/

https://agora.xtec.cat/escolaroncana/promocio2014/ja-ha-arribat/

 

Moltes gràcies, III xocolatada solidària

Ja fa dos cursos escolars que la nostra companya Laura Portell i la mare Hajar El Mouden ens van proposar col·laborar amb l’Hospital de Sant Joan de Déu per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil.

La iniciativa consistia en organitzar una Xocolatada Solidària, és a dir, una trobada de tota la comunitat educativa per tastar xocolata desfeta i melindros en un ambient distès i familiar. La nostra escola, però, va fer un pas més enllà: els i les alumnes de tots els cursos van fer manualitats per vendre-les el mateix dia de la trobada i també es va promocionar la venda de les polseres Candela. Tot plegat amb un gran objectiu: aconseguir fons que permetin investigar científicament el càncer infantil i trobar-ne una cura.

Enguany ens troben immersos en una pandèmia mundial que ha canviat les nostres vides i els nostres costums però des del primer moment vam ser conscients de què volíem continuar col·laborant-hi. Evidentment la trobada a l’escola no es podia fer però vam buscar una alternativa: oferir un berenar per emportar.

L’acollida per part de tothom ha estat fantàstica. Sumant el que s’ha ingressat amb els 346 berenars venuts, les donacions directes i la venda de les polseres Candela s’han recaptat 2.048 euros! L’escola ha participat organitzant la jornada i facilitant la coca i la xocolata, per tant, tots els diners s’han donat íntegrament.

Estem molt satisfets i satisfetes perquè, més enllà de la part econòmica, sentim que estem contribuint a fomentar i inculcar valors socials i ètics als i les nostres alumnes que, de ben segur, es convertiran en adults i adultes responsables, solidaris i generosos en un futur no gaire llunyà.

Moltes gràcies a tothom per fer comunitat.

EF – Kinball 6è

Aquest 2n trimestre ens hem iniciat en un nou esport, el KINBALL.

Ha estat un esport completament diferent al que estem acostumats: tres equips en pista, una pilota gegant, cooperació 100%, sempre sumen punts dos equips alhora… ens voleu veure en acció? Aquí us deixem un vídeo d’algunes de les nostres jugades.

00

El nostre carnaval 2021

Tot i la distància, tot i el temps meteorològic que no acompanyava gaire vam celebrar el nostre carnaval!!!

El vídeo de la festa!!!

CARNAVAL 2021!!

Bon dia, per poder seguir gaudint de la festa del carnaval amb tota seguretat l’hem adaptat una mica. Si voleu entrar i fer aquest joc a casa també el podreu fer. Els nens i nenes descobiran la contrasenya el divendres al matí. Després us la poden compartir. Us convidem a participar i passar una bona estona. El final té premi! Funciona millor si obriu la notícia en una pestanya nova. Heu de clicar al títol.

Esperem que us agradi i us ho passeu molt bé!

Llegeix més»

El dia de la No violència i la PAU

En motiu de la celebració del dia de la No violència i la PAU tots els nens i nenes de l’escola vam ballar seguint els passos de @Batucado, Educación musical

​Esperem que us agradi tant com a nosaltres i si voleu us deixem l’enllaç per practicar-ho tots junts.