L’artista del mes (maig)

Continuem confinats a casa però això no vol dir que la nostra creativitat ho estigui.

Aquesta serà la darrera artista que treballarem aquest curs, i ja estem pensant en els que presentarem el curs vinent. 

Durant la temporada hem passat per artistes que treballen les construccions amb la natura, la pintura, el graffiti, la recreació de petits moments, la il·lustració… i encara ens queden moltes vessants per descobrir. En aquesta ocasió ens hem decidit per una dissenyadora gràfica molt jove que ha portat les seves idees al món de la moda 

NICOLE McLAUGHLIN

Hablamos w/ Nicole McLaughlin | HIGHXTAR.

Va néixer el 18 de juny de 1993 a la Verona americana (a Nova Jersey).

Com a dissenyadora estatunidenca es va guanyar molts seguidors a les xarxes socials a partir de les fotografies de les seves sabates tan originals. Estan fetes a partir de restes i objectes que servien per altres coses.

Conoce a Nicole McLaughlin, la diseñadora que está revolucionando ...
Però no només treballa amb sabates. Qualsevol objecte pot esdevenir part d’una peça de vestir o complement oferint noves possibilitats.

Nicole McLaughlin's new creations | Collater.al

Gummy Bears, Sugary Cereal, and Sushi Converted into Playful ...

designer dons self-made shuttlecock shoes, soccer ball sliders ...

Nicole McLaughlin Launches Web Store | HYPEBEAST

   

Hem pensat que, durant tot aquest temps que hem estat tancats a casa, segur que molts us heu dedicat a revisar roba, joguines i trastos que ja no feu servir per tal de llençar-los o donar-los. Donem-los una altra vida! Aprofitem les idees de la Nicole i reconvertim-los.     

És una manera de potenciar el reciclatge a l’hora que passem una bona estona creant.

Hi ha moltíssimes fotografies. Busqueu a internet i gaudireu una bona estona amb les seves obres.

Quan acabeu la vostra creació ja ho sabeu; l’envieu al correu de l’escola i tornarem a fer la nostra exposició virtual a la web. a8039641@xtec.cat

Aquesta vegada posem tope en la data d’entrega. Penjarem a la web totes les fotos que envieu entre el  4 i el 24 de maig. Tot el que arribi desprès ja no ho penjarem.

Gràcies  a tots i a totes per la vostra col·laboració i aportacions durant el curs i ja sabeu, si durant l’estiu descobriu algun artista contemporani que us crida l’atenció li feu saber a la tutora o a la Mar i mirarem d’encabir-lo pel proper curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>