III SETMANA LITERÀRIA. PROPOSTA DE MÚSICA

Benvolgudes famílies,

Des de l´aula de música s´ha pensat portar a terme una activitat a nivell d´escola associada a Sant jordi a través del treball d´una cançó que es diu “ ESCRIUREM” del cantant Miki Nuñez.  

És una cançó molt bonica i emotiva que estaria bé que tota l´escola, mestres i famílies la poguessin cantar per tal de donar un alè positiu, optimista i de força a aquesta dura realitat  per la qual estem passant. 

La música és un llenguatge universal i més que mai ha de servir per tal d´enfortir i enriquir el nostre interior tant a nivell físic i emocional per tal d´ajudar-nos a que ens poguem sentir més propers els uns als altres malgrat hi hagi una distància física social del tot necessària per poder fer front a aquesta dura situació. 

Hi ha una dita que diu: Qui canta els seus mals espanta!!! I ara més que mai és quan segur que molts de vosaltres ja sigui sols o amb les vostres famílies us heu posat a cantar o ballar junts, com us heu sentit? Doncs aquesta és una bona reflexió en temps de confinament com els que estem vivint on la música ens dóna impuls i  nutreix les emocions.

Per tant en relació a la cançó proposada “ ESCRIUREM”  us animo a practicar i aprendre aquesta cançó de Miki Nuñez  i fer un dibuix sobre el contingut de la mateixa, és a dir, el significat que té per vosaltres.

L´enllaç de la cançó és el següent:  

Cal destacar que el retorn d´aquesta activitat el podeu fer a l´ email de música  que han donat les tutores quan us posen els deures a nivell setmanal.

Espero que us agradi la cançó proposada i la pogueu gaudir molt!!!

Una forta abraçada i petonets de la Dolors de música!!!!

Beneficios de escuchar música todos los días | Amor | Sólo Música ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>