EL MUR INTERDIMENSIONAL

Amb la Fernanda, a l’hora de plàstica, durant el curs hem treballat diferents projectes i un d’ells ha sigut el del mur. El mur vam tardar molt en acabar-lo el vam acabat ahir, dia 20 de juny. El projecte es tracta d’una esquerda de pedra com si estigués fet a la paret o al terra. Els primers dies estàvem mirant vídeos i fotos del David Zinn que és un pintor que dibuixa d’una altre manera, dibuixa només amb guixos. Aprofitava algun tros d’herba per fer els cabells d’un follet o quan el terra estava una miqueta trencat el feia una esquerda gran i feia sortir un drac o un bitxo raro de color verd o blau. Aleshores vam començar amb el projecte. En un paper en brut començàvem a fer esbossos i pensant com faréem l’original i després a la paret. Un cop fet això ens vam dividir en dos grups: uns estaven començant la caixa llum i els altres estaven amb el llapis i la goma marcant fluix amb el llapis per després poder començar amb el guix. Però abans d’això vam escollir els llocs on dibuixaríem cadascú. A continuació un cop tothom havia dibuixat amb llapis ja ho dibuixàvem amb guix. A mi aquest projecte és el que més m’ha agradat de tots i que ha estat molt xulo fer aquest projecte amb la Fernanda i a tothom li agradaria molt repetir-ho. 

Zoe

Durant el tercer trimestre la Fernanda ens va dir de fer un projecte que era de fer diferents esquerdes en una paret de dintre de l’escola. Primer vam mirar pel Youtube un pintor que pinta diferents coses 3D amb el paisatge que es diu David Zinn. Vam començar a fer proves en un paper en brut. Vam agafar un paper i vam fer la que volíem posar a la paret. Després un dia vam sortir a la paret del costat de l’espai musical i vam dibuixar amb llapis. Llavors vam fer l’ombra amb carbonet perquè semblés 3D i la vam pintar amb guixos. En total vam fer 10 esquerdes.

Gil

 

FEU CLIC A LA FOTO PER VEURE L’ÀLBUM

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>