4t – UN MÓN SALUDABLE: SALUT I BENESTAR

L’eix transversal d’aquest curs està relacionat amb els OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE (ODS) que promou la OMS. Des de l’àrea d’E.Física, vam decidir desenvolupar el tercer objectiu que fa referència a: SALUT I BENESTAR .

Per tal de desenvolupar les diferents activitats hem tingut en compte altres àrees que ens ajudaran a dur a terme aquest miniprojecte des d’una visió interdisciplinar, així doncs tindrem en compte l’àrea de llengües, medi natural, plàstica i valors socials. 

El marc final és un mural a on l’alumnat reflectirà tota la feina feta des de les diferents àrees.

 • Distribució de la feina:
 1. Formar els equips de treball de 4 o 5 nens/es, cada grup té un nom relacionat amb un concepte sobre salut i benestar: SALUT CORPORAL, SALUT EMOCIONAL, HIGIENE CORPORAL, HIGIENE POSTURAL, ALIMENTACIÓ SALUDABLE, ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE.
 2. Distribució de les tasques a realitzar per cada membre: organitzador, secretari, control del temps,control del soroll i de comodí (si s’escau).
 3. Definir el concepte amb les seves pròpies paraules (com fan amb el glossari) per saber si tenen coneixements previs sobre el que han de desenvolupar.
 4. Buscar informació sobre el concepte que els hi ha tocat com a grup utilitzant tots els mitjans al seu abast: tablets, diccionaris, revistes, llibres de text…
 5. Confeccionar el mural amb tot el que hagin trobat .
 • Parts del mural:
 1. Títol.
 2. Definició del concepte.
 3. Mapa mental amb les paraules clau.
 4. Imatges o dibuixos amb alguna frase o peu de foto explicatives.

En acabar el mural es practicarà per fer l’exposició davant del grup classe, tenint en compte la rúbrica d’autoavaluació. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>