2n – PROPOSTA DIMECRES 19: L’ORIGEN DELS ALIMENTS

 

Bon dia, estrelles! Què poc queda per tornar-nos a veure!

Avui us proposo diferents cosetes…

Primer de tot, dir-vos que ja he penjat a l’entrada de la classe l’exposició sobre la quantitat de sucre que tenen els aliments. Ha estat un treball matemàtic molt complicat i ho heu fet d’allò més bé! A partir d’ara, quan tingueu un aliment a les vostres mans, ja podreu analitzar l’etiqueta i veure la quantitat de sucre. Si voleu veure les imatges del procés i del resultat final, entreu en aquest enllaç: https://photos.app.goo.gl/we49QFu9dMpgHsgJ7

L’activitat d’avui consta de diferents parts i aprendrem d’on venen els animals:

  1. Comprensió lectora: Llegiu i mireu aquest PowerPoint i veieu que els aliments es poden classificar segons el seu origen (d’on venen). ORIGEN DELS ALIMENTS
  2. Comprensió audiovisual: Mireu aquest video. Veureu que us fa unes preguntes… a veure si les sabeu respondre!

3. Classificació i anàlisi: Feu aquesta feina. L’origen dels aliments

Veureu que té dues parts:

  • Classificar els aliments segons el seu origen.
  • Analitzar l’origen dels aliments del menú del menjador d’avui.

Seguim, estrelles!

Objectius de l’activitat:

  • Comprendre textos senzills.
  • Conèixer l’origen dels aliments: animal, vegetal i mineral.
  • Comprendre informació de caire audiovisual.
  • Saber identificar els tipus d’aliments en base a la realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>