Premsa

En aquest espai podreu veure els diferents escrits, vídeos, imatges,….en els que l’Escola de la Concepció ha estat notícia.

L’Escola al diari ARA (26 de març del 2017)

https://criatures.ara.cat/escola/big-band-escola-concepcio-barcelona_0_1765623440.html

Les notícies parlen del projecte de musical (22 de febrer del 2017)

http://beteve.cat/lescola-de-la-concepcio-encara-no-te-garantit-el-projecte-musical-per-al-proxim-curs/

La Big Band Fire a França (16 de febrer del 2017)

Els alumnes de 5è (la Big Band Fire)  aquesta setmana estan a May sur Evre prop de Nantes. Allà estan fent un intercanvi musical amb alumnes de l’escola de música “Energie Musique”. Al llarg del dia fan activitats musicals, sortides culturals per la zona i asssaigs conjunts per preparar el concert de cloenda.

El projecte musical de l’escola a TV3 (7 de febrer del 2017)

http://www.ccma.cat/324/perilla-el-projecte-educatiu-centrat-en-la-musica-duna-escola-publica-de-barcelona/noticia/2771944/

L’Escola i la contaminació (3 de febrer del 2017)

Podeu veure la notícia al minut 13 del programa Notícies vespre Betevé del passat 2 de febrer.

http://btv.leaseweb.http.vod.cdn.overon.es/b/b/bb57b4bfb2ea2afdcb2/bb57b4bfb2ea2afdcb2_054d1bd6f1777f8666801600.mp4

El moment delicat del Projecte de Música a BTV (6 de gener del 2017)

A partir del minut 39 de l’emissió del passat 29 de desembre, podeu escoltar al pare de l’escola, Daniel Berdala,  fent sentir la seva veu sobre la importància i el moment delicat del nostre Projecte de Música. El programa de Btv tampoc va perdre l’ocasió d’entrevistar a la regidora del Districte, Montserrat Ballarín, recolzant plenament el projecte de l’escola i també va qüestionar al Consorci d’Educació… Vegeu, vegeu!

l’emissió del passat 29 de desembre

Les big bands i el projecte de música a BTV Ràdio (30 de novembre del 2016)

Núria Ferré i el seu equip exploren el projecte de música de la nostra escola al programa La Tarda de Barcelona de BTVRàdio. A més de parlar amb els alumnes i amb Ferran Caba, Núria també entrevista a la investigadora i professora de la UB, Cristina González, sobre tot allò que aporta la música, més enllà de l’aprenentatge musical en sí.

https://soundcloud.com/btvradio/descobrim-el-projecte-educatiu-basat-en-la-musica-de-lescola-concepcio-de-leixample

La Big Band Rocket (12 de març del 2016)

Ahir, al programa La Vida de Catalunya Ràdio, Sílvia Cóppulo va entrevistar als intèrprets de la Big Band Rocket, al seu director,Ivó Oller, i a la directora de l’Escola per explicar el projecte de música de la Concepció.
La Big Band va sonar de meravella i va despertar l’admiració de tota l’audiència. Tot just una prèvia de l’èxit d’avui a la míticaNova Jazz Cava de Terrassa!

http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/la-vida/bong-band-rocket-passio-per-al-musica-des-de-lescola/audio/913930/

La Big Band Fire a BTV! (6 de març del 2016)

http://beteve.cat/

Les Big Bands a TV1 (4 de desembre del 2015)

Durant el Festival de Jazz de Barcelona, les Big Bands de la Concepció i Chucho Valdés van ser protagonistes a TVE 1.

També a la mateixa cadena, al programa “Zoom Music” del 4 de desembre, podeu veure a les Big Bands a partir del minut 4,23 (i també al sumari)

http://www.rtve.es/alacarta/videos/zoom-music/zoom-music-04-12-15/3394038/

http://www.rtve.es/alacarta/videos/telediario/churros-chocolate-jazz/3385307/

El Premi Patxin a BTV (15 de juny del 2015)

Els músics de l’Escola de la Concepció i Laura Simó, brillant padrina de les Big Bands, van protagonitzar aquest espai de les notícies dedicat al Premi Patxín d’enguany.

http://beteve.cat/la-vocalista-laura-simo-apadrina-els-premis-patxin-de-musica-escolar/#None

Time Out Barcelona “el Periódico” (10 de juny del 2013)

Referència al lliurament del 6é Premi Patxin a la Carme Canela, padrina de les Big Bands d’aquest curs a l’Escola de la Concepció, per agraïr-li el seu suport al projecte de música.

http://www.timeout.cat/barcelona/ca/que-fer/premi-patxin-2013

Audenis parla a la seva web sobre el 4t Premi Patxin (20 de juny del 2011)

Audenis es una botiga d’instruments i accessoris musicals fundada el 1928 i situada a l’Eixample de Barcelona. La seva oferta es completa amb un extens fons de partitures i llibres de música. Amb un nombre superior als 32.000 títols, el seu catàleg de partitures és un dels més amplis del mercat musical. S’hi pot trobar obres per a tots els instruments sols, acompanyats o en grups de cambra i partitures de butxaca. Cal remarcar una secció dedicada a la música de cambra fàcil i una altra corresponent a la música vocal incloent-hi obres per a cor, solistes i òperes.

Audenis dóna suport al projecte oferint al nens que integren les Big Bands la possibilitat d’accedir a instruments de qualitat amb unes condicions molt favorables.

Aquest es el text íntegre de la noticia:

El dissabte 18 de juny es va fer el lliurament del 4t Premi Patxín al bateria Aldo Caviglia. Des del curs 2007-2008 l’AMPA i l’Escola de la Concepció organitzen el Premi Patxin que s’atorga a les entitats, formacions o persones que donen suport al projecte de música de l’Escola. El primer guardó va ser lliurat el juny del 2008 a La Locomotora Negra. A la festa del lliurament hi van participar totes les big bands de l’Escola de la Concepció acompanyats del guardonat i de convidats especials de formacions de jazz emblemàtiques com La Locomotora Negra, Sant Andreu Jazz Band o La Vella Dixieland.