English day

El passat 4 d’abril va tenir lloc al parc de la muntanyeta, la segona edició de l’English day. Aquesta és una activitat organitzada pels i les mestres especialistes d’anglès de les escoles de St.Boi i Sta.Coloma de Cervelló, amb l’objectiu de promoure l’ús i l’aprenentatge de la llengua anglesa. Així, durant el llarg del matí, els alumnes van passar per diferents activitats i proves on l’anglès i la convivència van ser els protagonistes. Les escoles participants han estat: l’escola Antoni Tàpies, l’escola Benviure, l’escola Ciurana, l’escola Casablanca, l’escola Cooperativa, l’escola Marianao, l’escola Massallera, l’escola Montbaig, l’escola Parellada i l’escola Vicente Ferrer. I de Sta.Coloma, l’escola Pla de les Vinyes.
Novament, aquesta jornada, ha estat tot un èxit tant per la motivació i participació de l’alumnat com per la implicació en la seva organització.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>