Estem preparant l’inici de curs amb molta alegria.
Us hi esperem el 13 de setembre!!

Publicacions recents: Circular d’inici de curs, Normes de convivència i Pla d’Organització de Centres

Share

Jocs populars i tradicionals

Els grups de 3r van gaudir d’un dia molt especial aprenent sobre jocs tradicionals.

Van jugar a la petanca, a la corda, a les carreres de sacs… Va ser una activitat molt engrescadora i inoblidable!

 

 

Share

Ponts per l’acollida

Aquest és un projecte escolar de reflexió sobre el dret d’asil en què han participat  dotze escoles de la ciutat entre d’elles, la nostra (Salesians, Benviure, Montbaig, Ciutat Cooperativa, Parellada, Barrufet, Marianao, Pedagògium Cos, Ciurana, Antoni Gaudí, Santo Tomàs i Antoni Tàpies). La campanya als OPIS que omple de color els carrers de la ciutat, recull el debat i les reflexions sorgides a les aules. Aquesta proposta que conclourà el dia 20 de juny amb una instal·lació artística comunitària, constitueix l’element central de la programació del Dia Mundial de les Persones Refugiades  2021 (DMPR 2021)..

De Bridges a Ponts per l’acollida

Ponts per l’acollida s’enllaça amb el projecte europeu Bridges que pretén generar, a través d’una col·laboració artística internacional entre joves de Sant Boi i de Munich, una reflexió sobre els processos d’integració. A partir de l’acompanyament de Nien Boots, els i les joves santboians participants en el projecte seran els encarregats de convertir aquests maons en un la instal·lació comunitària que ocuparà la Plaça de l’Ajuntament per reivindicar l’acollida.

Més informació clicant a la imatge

Share

Animals en perill d’extinció

Els infants de Segon de primària han treballat els animals en perill d’extinció. El producte final era la realització d’unes maquetes dels seus animals! Famílies i infants hem treballat plegats en aquesta feina!!

El resultat és espectacular! Esperem que us agradi!

Share

Malalties minoritàries

Ahir, una alumna de 5è ens va apropar a una realitat de la qual es parla poc: les malalties minoritàries. Es va centrar en la progèria, que afecta una de cada 20 milions de persones. Consisteix en un envelliment prematur de la persona, degut a la mort de les cèl·lules. L’esperança de vida és de 13 anys. A Sant Esteve de Sesrovires hi ha l’Alexandra, una nena de 4 anys amb progèria que aquest Sant Jordi posa a la venda un llibre sobre com porten la seva família i ella aquesta malaltia i els viatges a Boston, on rep tractaments experimentals. La nostra alumna ja té el llibre dedicat i ens el va portar. Comprant-lo col·laborem en la investigació d’aquesta malaltia que, de moment, no té cura. Es diu “Una nena entre 20 milions” i està en català, castellà i anglès.
Us deixem un vídeo també sobre l’Alexandra, que es va emetre a TV3:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies/una-nena-unica-entre-20-milions/video/5861390/

Share

Escola de còmic Joso

Els alumnes de cicle superior han rebut la visita d’un il·lustrador de l’Escola Joso, en Carlos Moreno. 

Podeu seguir-lo al seu Instagram  @carlosm694

 

Share

Sortida al Delta amb sorpresa

Els nens i nens de 3r A, vam coincidir amb el campió mundial de roller (patinador de velocitat sobre gel) Nil Llop, entrenant en el Delta, on es trobaven fent una excursió.

Va ser molt amable i ens va fer una demostració de la velocitat que pot arribar a tenir amb els seus patins. El volem agrair el seu temps amb nosaltres, ens va despertar la curiositat per aquesta disciplina que, investigarem amb moltes ganes

.
Share

Dia de la dona

Els nens i nenes de Segon han preparat un joc aprofitant que el dilluns dia 8 és el dia de la Dona ♀️
Durant aquesta setmana hem treballat diverses dones del món. A l’ entrada de l’escola el dilluns trobareu unes fotografies numerades i uns textos amb diferents lletres. També trobareu una graella per apuntar els resultats.
L’ objectiu es esbrinar quina foto va amb la descripció.
Una vegada feta la feina es fica el paperet a la bústia del joc.
Us animem a jugar!

Share