Colònies 6è La Garbinada

Els alumnes de 6è ja han arribat a la casa de colònies La Garbinada. Han esmorzat i es preparen per anar a instal·lar-se a les seves habitacions. Recordeu que podeu veure més fotos en el vostre drive.

English day

El passat 4 d’abril va tenir lloc al parc de la muntanyeta, la segona edició de l’English day. Aquesta és una activitat organitzada pels i les mestres especialistes d’anglès de les escoles de St.Boi i Sta.Coloma de Cervelló, amb l’objectiu de promoure l’ús i l’aprenentatge… Llegeix més»

Construïm plegats

Els alumnes de 4t, que han treballat amb profunditat el funcionament de l’aparell digestiu, així com òrgans i hàbits saludables, li fan una conferència als companys de 5è. Han preparat un mural amb les parts i les funcions, i material per parlar d’una dieta equilibrada. Els alumnes de 5è han sabut valorar l’esforç i han recordat molts aspectes de quan ells ho van treballar #contruïmplegats#

 

Dies de ràdio

Els alumnes de 3r A de la nostra escola, el dijous passat van anar de visita a Ràdio Sant Boi i aquest els hi ha tocat anar als de 3r B. Han sortit parlant al programa “Dies de Ràdio” de la Mònica Santacreu. Us deixem el PODCAST DEL PROGRAMA 3r APODCAST DEL PROGRAMA 3R B per tal que els pugueu escoltar. Quina emoció!