ACTIVITAT 18. DIVERSES MATÈRIES. 24/04/2020. I vet aquí un gos, vet aquí un gat, la setmana de Sant Jordi s’ha acabat!!

Vull començar avui amb aquesta foto. Es veu una mica de la nostra classe i vosaltres amb les bates, així ens pensem que avui som al cole!!

Si us plau!! M’enamoreu!! Amb ella posem fi a la setmana de Sant Jordi. Què ràpid ha passat!! Però mireu tot el que hem fet:

DILLUNS 20/04/2020

Les senyos us vam representar la Llegenda de Sant Jordi per si hi havia algun nen que encara no la sabia. Va ser maca, oi?? A mi la veritat que em va espantar molt el drac!! Qué gran que era!!

A continuació vam dibuixar els personatges de la llegenda i després vam fer unes activitats amb l’ordinador, la tauleta o el mòbil.

DIMARTS 21/04/2020

Va ser hora de fer les nostres pròpies titelles. I he pensat una cosa: qué tal si representeu vosaltres la llegenda amb les vostres titelles?? Avui sereu vosaltres la princesa, Sant Jordi o el drac. Mireu el vídeo següent i veureu el que us proposo:

PROPOSTA TITELLES

DIMECRES 22/04/2020

Vam començar el dia amb una activitat de música. Recordeu quin instrument va tocar l’Anna per acompanyar la seva cançó? A més vam buscar unes quantes paraules al text i amb unes activitats vam aprendre a escriure-les:

Les podeu continuar treballant, així aprendrem moltes més coses. Intenteu escriure-les. Busqueu totes les A, les E. les I, les O i les U, ordeneu les lletres per muntar les paraules, piqueu amb les mans per comptar les síl·labes…

DIJOUS 23/04/2020

Diada de Sant Jordi!! Ahir vau tornar a demostrar els artistes que sou!! Us van sortir unes roses precioses!! I a més us vaig posar la meva cançó favorita; DRAC FEROTGE

DIVENDRES 24/04/2020

Avui l’Anna ens torna a regalar una activitat de música al voltant de la cancó “Surt Sol Solet”. És tracta d’un joc. Endavant, a jugar!!

JOC

CANÇÓ ORIGINAL

I ja hem arribat al final de la setmana!!

Gaudiu el dissabte i el diumenge!! Us deixo el nom d’unes aplicacions amb molts jocs educatius.

LES 3 OVELLES (la trobareu per IOS I ANDROID)

ELS INCREIBLES MUM (només està disponible per IOS)

Les dues aplicacions són de Santillana. Jo he baixat la de Les 3 Ovelles i m’ha semblat interessant.

BON CAP DE SETMANA!! US ALOVIU!!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>