Entra en vigor la nova llei de protecció de dades

Avui entra en vigor a tots els països de la Unió Europea la nova llei de protecció de dades, coneguda com GPDR (General Data Protection Regulation).

A l’Escola Municipal Pau Vila seguirem tractant les teves dades personals amb total responsabilitat i vetllant per la teva privacitat. Com portem fent des de sempre, les teves dades personals no seran comunicades a tercers, així com tampoc es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.

Com que en algun moment ens has donat el consentiment per rebre les alertes de les noves publicacions i altres continguts puntuals, entenem que et podem continuar enviant com fins ara la nostra informació.

Et recordem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat o donar-me de baixa definitiva de la pàgina web segons es preveu a la norma, enviant un correu a: a8022720@xtec.cat

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>