Investigadors confinats!

Som la classe dels investigadors de 4t C i us volíem explicar la nostra experiència del divendres a l’escola.

Era l’hora d’anar al pati i ens van dir que havíem d’esmorzar a la classe, que no podíem sortir. Primer estàvem una mica preocupats perquè no enteníem per què no ens deixaven anar el pati amb les ganes que en teníem, però de seguida ens van dir quina era la situació.

Un company nostre havia donat positiu en la prova del PCR. Pel cap ens van passar moltes coses, en un primer moment estàvem nerviosos, inquiets… però les pors es van anar esvaint i com un bon equip que som, junts vam passar l’estona, abans de les proves del PCR que ens havien de fer a nosaltres, fent jocs, distraient-nos i animant-nos els uns als altres. En cap moment vam estar sols, no us preocupeu, i la prova… doncs opinions de totes, però la gran majoria coincidim que ens va fer més pessigolles que mal.

Tan alumnes com mestres hem donat negatius. Ara només desitgem que el nostre company pugui tornar amb nosaltres, des d’aquí li enviem una abraçada molt gran.

Aquesta setmana estem treballant des de casa però el dilluns ens retrobarem amb tots vosaltres amb moltes ganes.

L’equip de mestres també vol felicitar els Investigadors per haver-ho fet tan fàcil i bé. Era la primera classe confinada i no era fàcil!!!

També tenim moltes ganes de que torneu a l’escola i celebrar junts la Castanyada.

1 comentari

  1. Glòria Sabater Illa

    Investigadors, sou uns valents! Estar confinat no agrada a ningú però en aquest moment passa per la pandèmia que estem vivint. Vosaltres heu estat els primers i tal com dieu, fer pinya i equip us ha ajudat en els moments d’inici del confinanent.
    Ara ben aviat cap a l’escola!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>