Comencem el nostre projecte de 5è: DE LA SALUT QUE TINGUIN ELS MARS I ELS OCEANS, DEPÈN TAMBÉ LA SALUT DE LES PERSONES?

Comencem el nostre projecte de 5è: DE LA SALUT QUE TINGUIN ELS MARS I ELS OCEANS, DEPÈN TAMBÉ LA SALUT DE LES PERSONES?

Després de mirar un vídeo (sense conèixer el títol i sense so), vam fer pluja d’idees sobre el què s’hi veia: – El mar i algues marines… – La respiració de les persones i el de les algues marines…El mar que hi surt es veu molt net i la gent respira molt bé, potser ara s’ha contaminat…entre tots vam pensar moltes coses però totes tenien els mars i les persones en comú.

I vam acabar pensant que potser la “salut” de mars i oceans tenia alguna cosa a veure amb la salut de les persones. Així doncs, ens hem proposat estudiar-ho tot això per veure si arribem a poder donar-ne més explicacions sobre tot plegat. I, si aconseguim donar una resposta al que ens plantegem.

Hem començat per esbrinar què vol dir: “tenir salut” i anirem investigant al mateix temps les persones i els mars i els oceans…Tenim molta feina per endavant, però tots coincidim en que el tema és molt interessant i en que aprendrem moltes coses sobre tot plegat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>