PROPOSTES PER TREBALLAR EN FAMÍLIA

US DEIXEM UN RECULL DE PROPOSTES

*La Nati Bergada ens explica quines tasques poden fer a casa els infants

*MATES

  • INNOVAMAT INFANTIL: el programa  de mates que utilitzem a l’escola  ens proposa un repte. Us animeu amb el repte d’aquesta setmana?
  • MÉS PROPOSTES D`INNOVAMAT: podeu trobar més propostes de mates per a tots els cursos

*TREBALLEM LES EMOCIONS

  • Presa de decisions i solució de problemes

Dinàmica “Resolem problemes en família”: podreu posar en pràctica la presa de decisions i solucions de problemes per a resoldre els conflictes del dia a dia i pactar rutines a casa. Especialment indicada per establir i consensuar el que farem durant aquests dies de confinament a casa.

El joc “cerquem el tresor” és una espècie de Gimcana, és a dir que cal trobar un objecte, que a més pot ser un premi per qui el trobi; com una bossa de crispetes o una xocolatina. Ajudarà als infants a treballar el pensament lògic i la resolució de problemes de forma lúdica.

  • Empatia

El conte el Cazo de Lorenzo explica la història d’en Lorenzo, que es veu obligat a portar sempre amb ell un pot de color vermell. Aquesta metàfora ens permet experimentar empatia, reflexionar i prendre consciència dels sentiments i les emocions de les persones que pateixen algun tipus de discriminació.

  • Maneig de la tensió i l’estrès

Taula de moviments amb música: permet practicar la consciència corporal i la gestió de les tensions i l’estrès amb els infants, en família. Són poc més de 7 minuts per divertir-nos d’allò més.

Fabricar a casa el pot de la calma:  es tracta de fer una activitat artística i creativa que a la vegada ens permeti posar en pràctica tècniques de relaxació.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>