CS: Acabem d’apadrinar una de les tortugues del CRAM, la tortuga CASIMIRO!

Quan vam visitar el CRAM la setmana passada, ens van explicar que hi havia la possibilitat de col·laborar en la manutenció de les tortugues del centre, apadrinant-ne una d’elles.

Així pots ajudar a la seva alimentació diària, cures, i demés coses que necessiten en el seu dia a dia.

Vam parlar-ho i ens vam decidir per apadrinar a la Casimiro.  La pobre va ser capturada per accident al Delta de l’Ebre el maig del 2009. Es una tortuga de l’espècie Babaua (Caretta caretta), femella. Quan va arribar al centre, es trobava exhausta i molt estressada. Estava molt prima i tenia una ferida prop de l’aleta i els ulls molt malalts. Casimiro, es diu així, perquè presentava una pèrdua parcial de visió en l’ull esquerre causada per una infecció molt gran que desgraciadament li va fer perdre la visió.

Afortunadament, ara es troba recuperada del tot encara que li costa alimentar-se i no la poden deixar en llibertat. Així que fa la seva vida a les instal·lacions del Centre de Rescat.

Ara estem a l’espera de rebre el Certificat d’apadrinament oficial, fotografies d’ella i unes fitxes de com va arribar al centre i de que ens informin periòdicament de la seva evolució.

Estem molt contents, d’haver contribuït en la Conservació del Medi marí, apadrinant a la tortuga Casimiro del CRAM!

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>