Dies de pluja

Iniciem una nova setmana i aquesta, ve carregada de dies de pluja. Tot i això, cal dir que els/les alumnes de primer es mostren contents, ja que aquests dies gaudeixen a l’aula jugant a jocs de taula i perquè saben que els dies posteriors a la pluja es troben el pati ple de noves oportunitats de joc i vivències.

En sortir a l’espai exterior els nens i nenes poden mirar avall i emmirallar-se en un toll, posar-s’hi les botes i fer xip-xap.
Experimentar amb la sorra; construir muntanyes, castells i laberints, dibuixar amb les branques que cauen dels arbres, jugar a “fer com sí” fossin cuiners…

Jugar amb la sorra i l’aigua els hi permet crear i imaginar sense límits. I és que la sorra és un dels millors jocs de construcció del món! Què penseu que estaven fent els nens/es en aquest moment?

Efectivament, estaven jugant a “fer com sí” fossin pescadors i amb les seves canyes improvisades esperaven, mentre xerraven, que algun petit peix aparegués per allà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>