A LA RECERCA DE L’ARTEFACTE PERDUT

A LA RECERCA DE L’ARTEFACTE PERDUT

Vet aquí una vegada, en un castell en runes, l’explorador Billy i el detectiu Hans buscaven l’artefacte perdut: eren moltes monedes d’or del passat mès llunyà.

Mentre estaven a la cinquena planta del castell de dotze plantes d’alçada, van veure un drac protegint una capsa molt gran a l’última planta. Ho van veure gràcies a un forat que travessava tot el castell sencer. En Hans va tenir una idea molt bona: trucar als equips de recerca! Mentre en Hans pensava alguna manera d’entrar des de dalt, en Billy corria a trucar als equips de recerca. Quan ja van aconseguir contactar, en Hans ja havia trobat una solució: que entressin pel forat que havien vist abans!

Quan van arribar els equips de recerca, van matar al drac i, llavors, en Billy i en Hans van poder investigar bé aquella capsa que defensava el drac. Llavors es van donar compte que a la capsa estava l’artefacte perdut!

I això és tan veritat, que aquest conte s’ha acabat.

Imatge relacionada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>