Els telenotícies de 6è

A 6è hem estat treballant la notícia i a més d’aprendre quines són les parts que ha de contemplar aquest tipus de text i com s’han d’escriure , ens hem engrescat a gravar un telenotícies, com si estiguéssim a la televisió de veritat. Ens ha… Llegeix més»

VISITA A CAN COLL

Aquesta setmana la classe de muntanya i la classe del cel hem anat a Can Coll a veure la muntanya a la tardor. I sabeu què ens ha passat? Doncs que l’esquirol Oriol s’ha perdut! Ves a saber on és ara!

    Llegeix més»

VISITEM EL CRARC

eL dijous 7 de novembre els alumnes de quart hem anat al Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC) a Masquefa. Hem iniciat la visita fent un recorregut per l’exterior del centre on hem vist diferents rèptils i amfibis com: tortugues de diversos… Llegeix més»

MANS A L’ÒPERA

Dijous 24 d’octubre els alumnes de tercer i quart vam anar al Gran Teatre del Liceu de Barcelona per veure un espectacle d’òpera. L’espectacle consistia en l’explicació de totes les coses que s’ha de tenir en compte quan es vol representar una òpera: vestuari, attrezzo,… Llegeix més»