Menjador

CUINA JUSTA – FUNDACIÓ CASSIÀ JUST

És una empresa social, artesana, pròxims  i saludable amb més de 20 anys d’experiència gestionant cuines i acompanyant a persones.
La Fundació Cassià Just – Cuina Justa va néixer el 1995 amb la vocació d’inserir persones amb fragilitat o col·lectius amb risc d’exclusió social a l’entorn laboral, alhora que oferir un menjar d’alta qualitat.
La seva missió com a empresa social és vetllar per la qualitat en les persones i la qualitat en els productes i els serveis.
El seu servei s’acompanya d’un treball artesanal de productes exclusivament naturals i de proximitat de primera qualitat, amb un control exhaustiu del servei, tenint cura del més petit detall.
Des de CUINA JUSTA s’ofereix un servei de qualitat en el menjar i en l’educació dels nens i nenes que es queden al menjador de l’escola.
Entenem el temps del menjador com un espai social que dóna resposta, per una part, a la demanda de les famílies, en relació a l’alimentació de llurs fills/es, però també com un espai d’acció educativa on el personal que hi treballa, monitors/es i coordinadors/es, tenen l’oportunitat de transmetre, a través del menjar, valors de convivència i de respecte.
Aquest temps de migdia ens facilita, com a educadors/es, poder assolir tot aquest conjunt d’objectius a través del menjar, el joc, les activitats i el temps de lleure.