inscripció a la prova d’accés

El període d’inscripció per a la prova específica al Grau Professional de música per al curs 2020-20201 està actualment tancat. Properament s’obrirà un període per a les proves extraordinàries de setembre.

Enguany el procés d’inscripció serà totalment telemàtic, tot i que la prova, per indicació del Departament d’Educació, ha de ser presencial.

La primera part de la prova de primer curs es duu a terme el 22 de juny de 2020, a partir de les 10 hores a la seu de Berga i la resta d’acord amb el calendari que publicarem a la nostra pàgina web properament, una vegada s’estableixin els criteris sanitaris per al seu desenvolupament.

Des del Conservatori estem treballant perquè les proves es puguin desenvolupar amb les màximes garanties sanitàries, tant per part dels aspirants com pel professorat i el personal d’administració i serveis, tenint en compte que el Departament d’Educació ha establert que la prova ha de ser presencial.

Enllaç per a la inscripció:

Inscripció a la Prova específica d’accés al Grau professional de música per al curs 2020-2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>