Comencem l’experimentació per als més petits

Aquest mes d’abril, el professorat d’instrument de l’escola està portant a terme l’experimentació intrumental. Les nenes i els nens de 6 anys estan observant els diferents instruments per tal que el proper curs coneguin totes les especialitats instrumentals que s’ofereixen al nostre centre.

Dissabte, concert simfònic

El Conservatori de música dels Pirineus presenta el primer concert del Projecte Simfònic 20 21 que serà el dissabte 13 de març a les 18.00 h. a l’Església de Sant Pere de Berga. El segon el dissabte 27 de març a les 18.00 h. a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell.

Enguany el projecte tindrà dos concerts, gràcies al patrocini de l’empresa elèctrica PEUSA i la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell que permetrà el segon concert a la capital de l’Alt Urgell. Destacar d’altra banda que el concert de Berga d’adhereix a la campanya “Accions 14M” per recaptar fons per a l’Associació pro Disminuïts Psíquics del Berguedà. +

El repertori i la dimensió del projecte, enguany s’ha adaptat a les exigències de la pandèmia per la qual cosa l’orquestra serà més reduïda (uns 30 alumnes del conservatori i les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell) així com també el nombre d’assajos, durada del programa i col·locació escènica.

El director del projecte tornarà a ser enguany, l’Oleguer Aymamí que ha conduit l’orquestra del conservatori els darrers cursos.

El repertori del Projecte Simfònic del curs 2020-2021, posarà especial atenció a compositors del segle XX, encara en actiu avui en dia, l’estonià Arvo Pärt i el català Bernat Vivancos, tot i que també amb presència  d’obres de Jean Sibelius i Johann Stamitz.

Per al concert de Berga ja es poden comprar les entrades a Entrapolis.com al preu de 10€, amb la possibilitat d’afegir un donatiu a l’Associació pro Disminuits Psíquics del Berguedà o comprar una entrada de fila 0.