ENCETEM EL TERCER TRIMESTRE

Benvolguts,

Davant el perllongament de l’estat d’alarma i en començar aquest 3r. trimestre, us volem transmetre la voluntat de tot el professorat de continuar treballant perquè completeu els estudis que de manera presencial, estàveu cursant al centre.

Per tal que això sigui possible, i pensant en el vostre progrés personal i acadèmic, és imprescindible la vostra col.laboració seguint aquestes pautes:

  1. Mantingueu contacte regular amb el professorat, especialment les vostres tutores. Ara més que mai, han de ser coneixedores de la vostra realitat diària.
  2. Desenvolupeu les tasques que se us proposin.
  3. Respecteu els canals i terminis establerts.

Per últim, cuideu-vos molt i cuideu dels vostres, tot respectant les recomanacions que les autoritats vagin dictant i sense defugir la nostra responsabilitat individual.Per seguir les novetats que es vagin produint, us deixo  els enllaços dels Departaments d’ Educació i de Salut.

http://ensenyament.gencat.cat/ca/actualitat/coronavirus/impacte-coronavirus-sistema-educatiu/index.html

Departament de Salut (coronavirus)

L’Hospitalet de Llobregat, 13 d’abril de 2020

Equip de professors del CFA Sant Ramon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>