Anem al teatre

El divendres 29 de novembre, 45 alumnes del centre vam anar al veí teatre Joventut per veure l’obra Celebraré mi muerte de  Alberto San Juan i Víctor Morilla, amb la interpretació del  doctor Marcos Ariel Hourmann. L’ obra alterna la narració dels fets pels quals el Dr. Hourmann va ser  condemnat amb episodis de la seva Argentina natal. Planteja si  la seva experiència vital va influir en la decisió de practicar l’ eutanàsia a una pacient.

A l’escenari se celebra el judici que mai es va celebrar: Un metge declarat culpable d’ homicidi, un jurat format por membres del públic i una pantalla. Aquesta és la posada en escena d’ una obra que planteja un debat profund sobre l’ eutanàsia. Com diu el propi Dr. Hourmann, “si queremos vivir bien, ¿por qué no podemos morir bien?”

La senzillesa de la posada en escena, l’ universalitat del tema tractat i la vivència profunda explicada en primera persona, van ser els factors claus pels quals l’obra ens va emocionar i ens va fer reflexionar sobre un fet inevitable, del que sovint defugim parlar. Si teniu l’oportunitat de veure-la no us la perdeu perquè és molt recomanable!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>