Projectes d’aprenentatge-servei

Ara que acaba el curs i és moment de valoracions, volem que quedi ben palesa la satisfacció que sentim per com veiem de consolidats els nostres projectes d’aprenentatge i servei.

“Coneguem el Parc de les Planes”

Podem dir que es tracta d’un projecte consolidat al centre, dirigit a GES1. Enguany, l’equip docent de GES1 i els alumnes han dedicat molts esforços a conèixer en profunditat el Parc de les Planes, a desenvolupar eines de comunicació i a elaborar jocs per poder fer de monitors ambientals a escoles de primària, esplais de l’entorn i a la residència de gent gran Francisco Padilla. Agrair a l’AMB, l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i a Torre Barrina el recolzament en la formació de l’alumnat.

Vídeo Projecte Aprenentatge Servei – Coneguem el Parc de les Planes

“Barri camina”

Aquest projecte permet connectar el nostre alumnat amb les necessitats de l’entorn i els ofereix la possibilitat de donar-hi resposta des del voluntariat. Ens omple de satisfacció comprovar que aquest projecte ha estat l’inici, per alguns alumnes, de col·laboracions amb entitats del barri que s’allargaran en el temps i per d’altres l’empenta que necessitaven per orientar la seva formació professional en algun dels àmbits relacionats amb el projecte. Molt agraïts als voluntaris per la seves hores de dedicació!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>