FESTA NADAL 2019

Les festes són sempre una bona excusa per trobar-no en un ambient distès.

Els preparatius… adornar l’escola, que es respiri l’ambient festiu… anant fent caliu..

Preparem la biblioteca i la sala d’autoformació i, de seguida, s’omple…BENVINGUTS!

Els alumnes també s’han preparat perquè la festa és de tots … i ens regalen les seves actuacions.. bons moments…

No falta el menjar, ni tampoc les cistelles i lots de Nadal! Felicitats als afortunats!

I acabem el trimestre amb festa…. festa compartida…

VISITA MUSEU ETNOLÒGIC I DE CULTURES DEL MÓN

Els grups de GES de matí i de tarda de l’escola van poder visitar el Museu etnològic i de cultures del món. També van aprofitar per conèixer història dels barris de Barcelona.

Pensem que és fonamental per la bona convivència conèixer altres cultures. Ser conscients de les similituds i diferències ens apropa als altres i ens ajuda a empatitzar amb ells i les seves realitats .

EXPOSICIÓ CAIXA FORUM – ÒPERA, PASSIÓ, PODER I POLÍTICA

Ens agrada aprendre, i les exposicions sempre són una bona oportunitat per descobrir i gaudir.

               

L’exposició “Òpera, passió, poder i política” del CaixaForum n’és un bon exemple. Primer, una guia que ens situa i ens avança el que ens trobarem, amb història i moltes anècdotes. Desprès, música i més música. Cadascú, al seu ritme, va poder gaudir de l’òpera tanta estona com va voler.

DONACIÓ DE SANG

 

Gran satisfacció pel resultat de la donació de sang d’aquest any!

32 donacions i un munt de persones que van tenir la intenció però que, per diferents motius, no van poder donar sang.

GRÀCIES A TOTS!!!!!!

Els grups de GES1 van treballar al mòdul de ciències naturals el tema de les donacions de sang i van fer campanya de difusió en els altres grups de l’escola. Volem agrair-los públicament aquesta tasca. Si ens fixem en els resultats, està clar que han fet una bona feina.

 

Us deixem algunes imatges de la tarda de la donació:

 

 

 

XERRADA MARATÓ TV3 2019

Enguany, la Marató de TV3 està dedicada a les malalties minoritàries. Des de l’escola sempre en fem difusió.
Enguany, alumnes de l’escola, majoritàriament de GES i Grau Superior, van poder assistir a una xerrada informativa sobre malalties minoritàries que es va fer al centre.
A més a… Llegeix més»

EXCURSIÓ A LA GARROTXA

Primera excursió del curs: Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
Vam voler aprofitar l’espectacularitat de la tardor al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa per visitar-lo en aquesta època. La idea era passar un dia a la natura i conèixer,… Llegeix més»

VISITA DEL TINENT ALCALDE D’EDUCACIÓ AL NOSTRE CENTRE

El passat 9 d’octubre, amb motiu de l’inici de curs, el tinent d’alcalde d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells,  va visitar el nostre centre. Els mitjans de l’Hospitalet van ser testimonis d’aquesta visita. Van entrevistar a alguns dels nostres alumnes. Us facilitem el link de la part del telenotícies on apareix el nostre centre, les entrevistes als alumnes i on es va parlar de les escoles d’adults de la ciutat.

CFA Can Serra a la TV de l’Hospitalet 09_10_19

INICI CURS 2019-20

Final d’estiu, tornada a l’escola. Ara sí, el curs 2019-2020 ha començat! El Centre de Formació d’Adults de Can Serra vol agrair a tot l’alumnat matriculat la confiança dipositada en el centre. Esperem que sigui un curs de profit i que aconseguiu aquells objectius pels… Llegeix més»

REVISTA CURS 2018-19

Estem en ple estiu i potser us ve de gust llegir una miqueta… Doncs podeu aprofitar que publiquem la revista del CFA Can Serra del curs 2018-19 per llegir-la. Desitgem que us agradi i que, mentre la llegiu, recordeu bons moments passats a l’escola durant aquest curs. Aquí teniu el link…

Festa final de curs

I … el curs s’ha acabat! I és clar, s’ha de celebrar. Tothom col·labora en la preparació: guarnir el pati, muntar tendals per l’ombra, treure taules pel menjar, posar cadires per seguir l’acte, preparar el menjar i la beguda, la música…

L’acte central…la graduació dels… Llegeix més»