Projecte “La línia del temps” Cicle Superior

Durant el primer trimestre, els alumnes de Cicle Superior, hem portat a terme el projecte “ La línia del temps” que ha constat de diferents activitats.
Hem viatjat fins a la prehistòria i ens hem sentit com ells realitzant pintures rupestre amb oli, carbó, curri, curcuma i pebre vermell. També amb pasta de sal hem creat diferents eines que ells feien servir i diferents monuments o altres objectes.
Pel que fa a l’edat moderna ens hem centrat amb Antoni Gaudí, i apart de treballar la seva biografia i altres aspectes de la seva vida, hem volgut treballar com ell i hem decorat el nostre passadís amb dibuixos, fent servir la tècnica del trencadís.
També s’ha tingut en compte treballar d’una forma globalitzada les diferents etapes de la història com a marc de referència dels continguts que anirem treballant al llarg del curs. La línia del temps representada a terra on podem anar col·locant al llarg del curs els diferents esdeveniments que van passar-hi. Els murals o lapbooks per sintetitzar i organitzar la informació treballada i la realització d’una maqueta representativa de cada època. Per tancar aquest projecte vam fer una sortida a Barcelona, per poder visitar diferents edificis d’Antoni Gaudí: La Pedrera, Casa Batlló i Sagrada Família.

Àlbum fotogràfic del projecte

                       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>