Grups interactius 3r

Durant aquest curs els grups de 3r han fet, gràcies a la col·laboració de les mares que participen en els grups interactius, un taller de teatre.

Van estar treballant amb ells improvisacions, exercicis de concentració, relaxació i sobretot emocions des de la interpretació. Van participar molt i van sortir coses que ens agradaria compartir amb tots vosaltres.

En la primera part, que van narrant una situació i ells la van interpretant, en general són molt proactius, ells anaven afegint coses a la narració. Van ser molt creatius.

Una segona part es tracta d’una improvisació on cada nen construis el seu personatge des d’una emoció i aquesta emoció la llegien primer en el llibre “emocionari” i la comentàven entre tots, han sortit emocions com:la tristesa, la compassió, la melancolia, l’alegria, la serenor, el fàstic, l’odi…

Per les nenes i nens de 3r, com també pels tutors ha sigut una gran experiència.

Gràcies per col·laborar cada any amb nosaltres.

Us deixem els vídeos que van grabar les pròpies mares durant la realització del taller.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>