Eleccions Consell escolar

CANDIDATURES SECTOR FAMÍLIES

Finalment tenim 5 candidatures per formar part del Consell escolar de l’escola. Us deixem les seves presentacions perquè els/les pugueu conèixer de cara a les votacions del dia 28 de novembre. Recordeu que tenim 3 vacants del sector famílies.

Pili Dolz

Óscar Martín

Javier Salvatierra

Núria Sánchez 

Lydia Solé

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra participació.

Consell escolar

Els representants del consell escolar són escollits per un període de quatre anys, però cada dos anys es convoquen eleccions per renovar la meitat dels seus membres.

Les eleccions per a la renovació del consell escolar les convoca el director del centre. En aquest enllaç trobareu la convocatòria oficial.

Les vacants del consell escolar s’ocupen segons els resultats de les eleccions. Si un membre deixa el consell, passarà a ocupar el seu lloc la següent candidatura més votada en les darreres eleccions. Si no hi ha més candidats per cobrir la plaça, queda vacant fins a la propera renovació del consell escolar.

Aquest any a l’escola es renovaran 3 places vacants del sector de famílies i altres 3 places del sector de professorat. Més informació

Us demanem que participeu, venint a comprovar, al panell informatiu del centre, que el cens electoral sigui correcte, proposant la vostra candidatura si us animeu i venint a votar el proper 28 de novembre. 

Per saber-ne més sobre els Consells escolars: Portal família i escola.

Calendari