De l’hort al plat

Durant aquestes setmanes els alumnes de 4t hem visitat el Centre Cívic Palmira Domènech per conèixer algunes coses sobre l’alimentació saludable.

Vam dividir el matí en dues activitats molt interessants. En una primera activitat vam parlar dels productes Km0, que són molt més bons, més sostenibles i a sobre venen directament de l’hort del pagès que tenim a prop.

La segona part de l’activitat consistia en preparar unes crestes d’espinacs. Vam fer la massa amb farina integral, aigua i oli que vam barrejar bé per fer una base rodona. El farcit que vam preparar portava espinacs, formatge, ametlles i panses.

En el següent enllaç us deixem algunes fotografies de la nostra experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>